Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Izgalmas sztorik, legendás személyek, híres helyek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. július 26. 09:35
Izgalmas sztorik, legendás személyek, híres helyek
Tematikus idegenvezetésre invitálnak a Gyulai Végvári Napokon

A fürdőváros látképe 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Tematikus idegenvezetéssel várja a turistákat és a fürdővárosiakat július 29-én a végvári napok alkalmából a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft.

Az érdeklődők végigjárhatják a legfontosabb gyulai látnivalókat, és útközben Gyulához kapcsolódó érdekes történeteket is hallhatnak. Szó lesz egyebek mellett Mátyás király relikviájának kalandos útjáról, Radeczky tábornok lányának elrablásáról, Bartók Béla nyugtalan gyulai éjszakájáról és a koporsós fürdősökről.

A résztvevők 15 órakor a várkert bejáratától indulnak, majd a Szent Miklós parkot, a Városház utcát, a Petőfi teret, az Erkel teret, a Jókai utcát, a Göndöcs-kertet és a Kossuth teret is útba ejtik. Az utolsó állomás a nemrégiben megnyílt Jetty Choco lesz, ahol közös koccintással ér véget a program.

Az ingyenes városi túrára nem szükséges előzetesen bejelentkezni. Bővebb információ a Kossuth utca 7. szám alatti Tourinform irodában és annak infopontjain, valamint a +36-66/561-650-es, a +36-66-200-152-es, a +36-66/200-153-as telefonszámokon, továbbá az info@visitgyula.com e-mail-címen kérhető.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)