Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ittas vezetőket kapcsoltak le a rendőrök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. július 13. 13:30
Ittas vezetőket kapcsoltak le a rendőrök
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Egy férfi és egy nő ellen javasol vádemelést a rendőrség, akik a gyanú szerint ittasan közlekedtek Békés megyében.

Mezőberényben, a Kinizsi utcában június 10-én, 21 óra 30 perckor ellenőriztek a rendőrök egy nőt. Elektromos kerékpárral, gépi üzemmódban közlekedett és az igazoltatáskor az alkoholszondás mérés eredménye pozitív lett. A rendőrőrsön elvégezett újabb mérések eredményei is megerősítették a gyanút, hogy a nő alkoholos befolyásoltság alatt közlekedett.

A másik ittas vezetőt, egy férfit június 25-én, 1 óra 10 perckor igazoltatták a rendőrjárőrök Gyomaendrődön, a Hősök útján. Személyautót vezetett, amikor ellenőrizték és az alkoholszonda ittasságot jelzett. Előállították a rendőrőrsre, ahol elvégeztek nála további két mérést. Mindkétszer a bűncselekményi értékhatár felett volt a légalkohol-koncentráció, ezért a gyomaendrődi férfi ellen büntető feljelentést tettek és bevonták a vezetői engedélyét.

A mezőberényi nő esetében július 12-én, a gyomaendrődi férfi ügyében július 11-én zárták le a nyomozást a rendőrkapitányságok. Az eljárás iratait az előbbi esetben vádemelési javaslattal, az utóbbiban pedig bíróság elé állítási javaslattal küldték el az illetékes járási ügyészségekre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)