Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Virágzik a fürdővárosi turizmus! Halálos baleset a 44-esen!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. június 14. 23:23
Itt a legfrissebb Gyulai Hírlap! Virágzik a fürdővárosi turizmus! Halálos baleset a 44-esen!
Lapunk ajánlott minden gyulainak, minden héten, s recept nélkül is kapható

Heti lapszámunkban többek között arról írunk, hogy a fürdővárosban tizenegy százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma 2017 első négy hónapjában a tavalyi év azonos időszakához képest. Címlapfotónk ezúttal a törökzugi óvoda családi napján készült. A június 1-jei rendezvényen Kónya István alpolgármester jelentette be, hogy jövőre új kézilapba- és futballpálya létesülhet a székhelyintézményben.

OLVASNI JÓ!

Fotó: Gyulai Hírlap 

A friss Gyulai Hírlapban arról is beszámolunk, hogy hamarosan megkezdődik az Erkel Ferenc gimnázium kollégiumának energetikai korszerűsítése. A téma kapcsán tartott sajtótájékoztatón elhangzott: az épületet 135 millió forintból újul meg.

Hatvanhét éves korában elhunyt Gyimesi András. A főorvos Gyulán kezdte pályáját, huszonöt éven át dolgozott a megyei kórház I. belgyógyászati osztályán. A szakemberre Becsei László, a Békés Megyei Központi Kórház főigazgató főorvosa emlékezik lapunk harmadik oldalán.

A százezredik látogatót köszöntötték az Almásy-kastélyban. Szinyei Béláné Pethő Ilonát és férjét Dombi Ildikó, a látogatóközpontot üzemeltető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. ügyvezetője és Görgényi Ernő polgármester ajándékozta meg az épület bejáratánál.

Zsótér Ferenc, a Dürer Nyomda kötészeti dolgozója kapta idén a Nyomda- és Papíripari Szövetség Hess András-díját. A részletekről az ötödik oldalon tudhatnak meg többet olvasóink.

A tabella első helyén zárta a bajnokságot a Béládi Csaba irányította 2004-es korcsoportos gyulai vízilabdacsapat. Az aranyérmes együttes sikeréről a hírlap hatodik oldalán írunk.  

A 88. Ünnepi Könyvhét keretében mutatták be A kereszténység védőoszlopa – Gyula 1566-ban című tanulmánykötetet. Az eseményen Erdész Ádám, az MNL Békés Megyei Levéltárának igazgatója beszélgetett a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban megjelent szerzőkkel.

Rendőri felvezetéssel és Hugoo kakas kíséretében érkezett a gyulai várostáblához a 14. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángja június 10-én. Arról, hogy ki futhatott a fáklyával településünkön, a tizenhatodik oldalon olvashatnak.

Tóth Péter jegyzetében arról értekezik, miért bizalmatlanok az emberek a kéregetőkkel. Piacolás rovatunkban ezúttal a sárga- és az őszibarack árának jártunk utána, Állásbörze rovatunkban mentőápolót keresünk, Csevegő rovatunkban pedig arra keresünk választ, mit tehetünk akkor, ha egy külföldi rendszámú autó húzza meg a kocsinkat.

* * *

A Gyulai Hírlapot saját kézbesítőink viszik el az önök által megadott lakcímre hétről hétre. Előfizetőink már szerdán este kézbe vehetik és olvashatják a friss Gyulait! Az előfizetésnek más előnye is van, arról nem is beszélve, hogy előfizetve 33 forinttal olcsóbb egy lapszám. A Gyulai Hírlapra egy kerek esztendőre csupán 3500 forintért fizethet elő. Lapunk ajándéknak sem utolsó! Ha az előfizetéssel kapcsolatosan kérdése lenne, hívja Csepregi Brigittát a 06-30-627-6889-es számon.

A Gyulai Hírlap legfrissebb száma 100 forintért megvásárolható szerkesztőségünkben (Gyula, Városház utca 20.), illetve az alábbiakban felsorolt elárusítóhelyeken: Volt V Nővérek (Szent István u. 32.), Tópart ABC (Pósteleki út 22/a), Híd utcai élelmiszerbolt (Híd u. 4.), Buszpályaudvari non-stop (Vásárhelyi Pál utca), Paradicsomi non-stop (Liliom köz), Reoma büfé (Várkert u. 1.), Szőlőskert ABC (Szőlőskert utca 16.), Kiss diszkont (Nagyváradi út 50.), Sarok ABC (Széchenyi u. 7/1.), Narancs ABC (Kazinczy út 1.), Kékszilva ABC (Dobozi út 14.), Vasútállomás újságos (Budrió 16. II/5.), Diófa ABC (Diófa u. 32.), Gabingo (Liliom köz), Élésker szupermarket (Kossuth Lajos tér 5.), Paradicsomi Élésker ABC (Temesvári út 173.), Budrió ABC (Béke sgt. 71.), Gyulavári COOP ABC (Széchenyi u. 53.), Nagyváradi úti COOP ABC (Nagyváradi út), Törökzugi COOP ABC (Budapest krt. 1.), Piaci lottózó (Honvéd utca), Idesüss Pékség (Tomcsányi utca), IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), Kossuth téri DohányboltBéke sgt.-i élelmiszerbolt (Béke sgt. 9-11.), Kórházi újságospavilonTörökzugi Kiss ABCTörökzugi dohányboltBuszpályaudvari újságos pavilon (Vásárhelyi P. u. 2.), Béke sgt.-i újságos (Béke sgt. 12.), MOL-kút (Csabai út 5.), Shell-kút (Mártírok útja), Tesco (Csabai út), Interspar (Kétegyházi út). 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)