Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Baleset részesét és szemtanúkat keres a rendőrség

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. június 06. 17:30
Baleset részesét és szemtanúkat keres a rendőrség
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Egy személyautó és egy kerékpáros ütközött össze Békésen. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri.

Békésen, a Verseny utca és a Szarvasi utca kereszteződésében június 4-én 15 óra 40 perckor összeütközött egy személyautó és egy kerékpárral közlekedő férfi. A biciklis elesett, az autó vezetője pedig kiszállt a kocsiból, és felajánlotta a segítségét, amit a kerékpáros visszautasított. Mindketten elhagyták a baleset helyszínét anélkül, hogy felírták volna egymás adatait. A kerékpáros később orvosi ellátásra jelentkezett, mert megsérült.

A rendőrség kéri a személyautót vezető férfit, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon.

Várják azok bejelentését is, akik látták a balesetet, illetve a történtekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentést lehet tenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1–3., 06-66/523-700), valamint a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán a nap 24 órájában. Emellett a 112-es központi segélyhívó számon is folyamatosan fogadják a hívásokat.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)