Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Körözött szír férfit fogtak el a magyar rendőrök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. május 31. 08:30
Körözött szír férfit fogtak el a magyar rendőrök
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Lőkösházánál akart Magyarországról Romániába átjutni május 30-án egy szír állampolgár, aki ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben. Három gyermeke is vele volt, őket eltűntként keresi a holland hatóság.

____Eredeti-20173005213445.jpg

 

Forrás: Police.hu

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 10 óra 20 perckor kilépésre jelentkezett egy szír állampolgár, aki három gyermekével egy Romániába tartó nemzetközi gyorsvonaton utazott. Úti okmánya egyiküknek sem volt, és nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A férfi egy szír személyazonosító igazolványt adott át az ellenőrzését végző rendőröknek, akik a ruházatát, valamint a csomagjait is alaposan átvizsgálták, és egy holland tartózkodási engedélyt találtak nála.

A Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei tisztázták a szír férfi és a gyermekek személyazonosságát. Megállapították, hogy a férfi ellen május 19-e óta személy elleni bűncselekmény miatt nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, ezért a Gyulai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette. Gyermekeit, akiket a holland hatóság szintén tizenegy napja eltűnés miatt körözött, a rendőrség biztonságba helyezte.

GYULAI HÍRLAP • 2017. május 31. 08:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)