Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elégedett a kampányidőszakkal a gyulai Fidesz

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. május 19. 17:45
Elégedett a kampányidőszakkal a gyulai Fidesz
A vasárnapi időközi képviselő-választáson négy jelöltre lehet majd szavazni

Kiss Szabolcs (középen) és a Fideszes képviselők a sajtótájékoztatón 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Kulturáltnak értékelte a vasárnapi időközi önkormányzati választást megelőző kampányidőszakot Kiss Szabolcs, a Fidesz képviselőjelöltje pénteken.

A kisökörjárási horgásztó mellett megtartott sajtótájékoztatón csaknem a teljes gyulai Fidesz-frakció jelen volt: két városatya kivételével valamennyi fideszes képviselő felsorakozott Kiss Szabolcs mellett.

A fideszes jelölt szerint a kampány „nem volt személyeskedő vagy egymás ellen uszító”, minden induló azokra a problémákra koncentrált, amelyek a 8. számú egyéni választókerületet – Románvárost, Újvárost és Kisökörjárást – érintik.

Kiss Szabolcs elmondta: a gyulai Fidesz kampánya május 20-án a kisökörjárási horgásztónál zárul, ahol gyereknap alkalmából családi pikniket és horgászversenyt tartanak.

Vasárnap – az MSZP és az Együtt gyulai szervezetei által támogatott független jelölt, Megyeri György Roland, valamint a DK színeiben induló Máthé Zoltán visszalépésével – négy jelöltre voksolhatnak a szavazók. Kiss Szabolcson kívül Bagi Csilla (Gyulai Városbarátok Köre), Dandé András Endre (Magyar Munkáspárt) és Kiss Ibolya Brigitta (A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt) indul a képviselői posztért. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)