Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán lép színpadra Aranyosi Péter

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2017. április 19. 13:00
Gyulán lép színpadra Aranyosi Péter
Programajánló
____Eredeti-aranyosi.jpg

Április 24-én 19 órától Aranyosi Péter szórakoztatja a közönséget a művelődési házban

Forrás: delmagyar.hu

Kamaraterem

Április 21-én, pénteken 19 órától a Magashegyi Underground ad koncertet. Május 1-jéig díjmentesen tekinthető meg a Húsvét fényében című kiállítás. Az ünnepi alkalomból kiállított képeket Kovács Péter plébános biztosította a Gyulai Várszínház részére. A tárlaton olyan különleges, a húsvéti időszakhoz és az egyházi élethez köthető alkotások láthatók, mint Fátyol Zoltán Az ember teremtése című olajfestménye, Molnár C. Pál Madonna című fanyomata, dr. Janka Gábor Feltámadt Krisztus című ikonja vagy Macskássy Izolda Kereszt című selyemkollázsa.

Mogyoróssy János Városi Könyvtár

Volent Katalin grafikus Arany-versek vonzásában című tárlata április 22-ig tekinthető meg. Április 21-én, pénteken 18 órától Sipőcz Lajos nyugalmazott mérnöktanár, gépészmérnök A Biblia kódolt üzenetének feltárt titka címmel tart előadást.  

Tájvízház

A Hogyan tanultak meg úszni elődeink? című tárlat április 30-ig tekinthető meg.

Erkel Ferenc Művelődési Központ

Április 20-án, csütörtökön 10 órától a Turay Ida Színház Csingiling című előadása várja a kicsiket. Április 21-én, pénteken 19 órától a békéscsabai Bartók Béla Vegyeskar és a gyulai Erkel Ferenc Vegyeskar ad koncertet Tavaszi varázs címmel. Vezényel: Perlaki Attila, zongorán közreműködik: Gál Csaba és Rázga Áron. A belépő ára elővételben 1400 Ft, a rendezvény napján 1700 Ft. Jegyek elővételben kaphatók az Erkel Ferenc Művelődési Központban.  Április 24-én, hétfőn 19 órától Aranyosi Péter önálló estje várja a kikapcsolódni vágyókat. Jegyár: 2700 Ft. Április 27-én, csütörtökön 18 órakor László Ákos grafikáiból nyílik kiállítás. A tárlat május 30-ig tekinthető meg a művelődési központ földszinti galériájában.

Almásy-kastély Látogatóközpont

Április 22-én, szombaton 10.30-tól 13 óráig barokk kori alkotóházba várják az érdeklődőket. A részvétel díjtalan. Ugyanezen a napon 16 órától az Egy magyar nábob című filmet vetítik.

Erkel Ferenc Emlékház

Április 20-án, csütörtökön 17 órától a Mesterek és tanítványaik elnevezésű programsorozat keretében Fekete Katalin és tanítványai mutatkoznak be. A főszerepet ezúttal a zongora kapja. A jegyek ára 300 Ft.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)