Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sikeres idénykezdés a férfi kézilabdásoknál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 18. 13:10
Sikeres idénykezdés a férfi kézilabdásoknál
Mezőhegyesi SE–Gyulai SE 24–30 (12–13)

A Békés megyei kézilabda-bajnokság 10. fordulójában a Gyulai SE csapata a Mezőhegyesi SE otthonában lépett pályára április 13-án. A fürdővárosi együttes számára a tavaszi célkitűzések miatt rendkívül fontos volt az idegenbeli pontszerzés vagy a győzelem.

____Eredeti-P1160827.JPG

Turek mester előrelépést tervez

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulai SE: Veres, Tóth, Mészáros, Jánk, Sztanojev, Kneifel, Beregszászi, Lapis, Balázsházi, Urbán, Cseke és Zvolenszki. Vezetőedző: Turek Tamás.

A mérkőzés abszolválása előzetesen sem tűnt túl egyszerű feladatnak, hiszen hazai körülmények között még a tabella utolsó helyén álló Mezőhegyest sem lehet félvállról venni. A Turek Tamás vezette csapat azonban kitett magáért, és szinte a teljes mérkőzést kontroll alatt tartva felülemelkedett ellenfelén. A gyulaiak sikeréhez nagymértékben hozzátett Veres kapus kiváló teljesítménye, és Jánk tíz lőtt gólja. A fürdővárosi együttes fontos győzelmet aratott, hiszen Kiss Tamásné szakvezetése a férfi kézilabda újbóli felvirágoztatását tűzte ki céljául.

Győzelmével a Gyulai SE gárdája remekül kezdte a tavaszi szezont, így bizakodva várhatják a további fordulókat. Annál is inkább, mivel Turek Tamás szerint csapatában előrelépés mutatkozott mind a védekező, mind a támadó játékban.

A Gyulai SE legjobb dobói: Jánk 10 Sztanojev 6 és Balázsházi 6.

A „várvárosi” kézilabdások a következő fordulóban a HC Szarvas ellen mutathatják meg fejlődésük következő lépcsőfokát a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)