Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy győzelem, egy döntetlen Orosházán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 18. 11:00
Egy győzelem, egy döntetlen Orosházán
A Várfürdő-Gyulai Termál FC U17-es és U19-es utánpótlás-korosztályainak mérkőzései

A Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótlás labdarúgó-bajnokságokban érdekelt csapatai a 21. forduló összecsapásiban léptek pályára. Az U17-es és U19-ös csapatok az Orosházi MTK-ULE együtteseihez látogattak április 12-én.

Orosházi MTK-ULE–Várfürdő-Gyulai Termál FC 2–2 (0–0)

Gyula: Pápa, Megyesi, Sáss, Bakos, Jimoh, Szegedi, Csikós, Baksai, Jepure, Barthalos, Durkó, Juhász, Szücs, Pápa M., Suhajda Á., Suhajda G., és Pap. Vezetőedző: Szentléleki Béla.

A Szentléleki-csapat az ezüstérmes pozíciójából várta az összecsapást a hetdik helyezett ellenfelével szemben. A gól nélküli első félidő után Sáss gólja nyitotta meg a tűzijátékot. Az ellenlábas egyenlítő gólja után újra Sáss juttatta előnybe csapatát, ám a találkozó utolsó előtti percében az orosházi gárda döntetre mentette a találkozót. Az orosházi döntetlennel a Szentléleki Béla által vezetett együttes továbbra is a tabella második helyén áll. Sáss Ádám a maga harminckét találatával toronymagasan vezeti a mesterlövészek listáját.

Orosházi MTK-ULE–Várfürdő-Gyulai Termál FC 2–9 (2–4)

Gyula: Kajári, Katona, Kovács I., Ficzere, Kovács G., Tokaji, Tövisháti, Gábor-Lukács, Csongrádi, Kondoros, Gyöngyösi, Futaki, Kindli és Kmecz. Vezetőedző: Szabó Attila.

Szabó Attila tanítványai a bajnoki összesítő harmadik helyéről várták az összecsapást az alacsonyabban rangsorolt ellenfelükkel szemben. A bajnoki címre hajtó együttes remekül kezdte a találkozót, hiszen Kovács G. már a 4. percben betalált az ellenfél hálójába. A folytatásban sem tört meg a gyulai lendület, hiszen Gábor-Lukács növelte csapata előnyét. A hazai gárda kissé magához tért a kezdeti sokkból, és rövid időn belül kiegyenlítette a mérkőzés állását. Azonban Tokaji első valamint Gábor-Lukács második találatával újra kettővel vezetett a fürdővárosi együttes. A második félidőben sem állt meg a „várvárosi” gólgyártás, hiszen öt gól került az eredményjelzőre, így nagy különbségű vendéggyőzelem született a találkozó végén. Győzelmével a Szabó-gárda feljött a tabella második helyére, és megkezdheti hadjáratát a bajnoki címért.

Gólok: Gábor-Lukács 3, Kovács G. 2, Tokaji, Gyöngyösi, CsongrádiKolozsvári öngólja.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)