Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A felsőház is meghajol a gyulai lányok akarata előtt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 10. 10:45
A felsőház is meghajol a gyulai lányok akarata előtt
Kalafa Futsal–Gyulai Amazonok 2–9 (1–4)

Az NB II.-es futsalbajnokság felsőházának 2. fordulójában a jó formában lévő Gyulai Amazonok csapata ezúttal a Kalafa Futsal együttesének otthonában vendégeskedett.  Az 1–8. helyért zajló bajnoki mérkőzésnek Szár városa adott otthont. A megmérettetésen a fürdővárosi lányok akarata érvényesült.

____Eredeti-gyulai_amazonok.jpg

Ráéreztek a rájátszás ízére a gyulai lányok

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulai Amazonok: Csontos Zsanett, Fülöp Diána, Pilán Tímea, Perjési Rita, Papp Laura. Csere: Erdélyi Angéla, Kurai Nikolett, Balogh Noémi és Bálint Rebeka. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A vendégek kezdték jobban az összecsapást, hisz már az 5. percben a gyulai együttes válogatottja, Pilán Tímea volt eredményes. A gól után a hazai csapat vérszemet kapott, de Csontos Zsanett mindig jól helyezkedett. A vendéglátók hibáit Molnárné Zoltánné lányai könyörtelenül kihasználták. Perjési Rita góljára még Szabó Katalin válaszolt, ám a félidő vége előtt Kurai Nikolett és Fülöp Diána találataival már három góllal vezettek a vendégek.

A második játékrészben még jobban beindult a fürdővárosi gólgyártás. Bálint Rebeka dupláját követően a lelkes és gólerős Kurai Nikolett újból betalált, és ez végleg eldöntötte a három pont sorsát. A technikailag és fizikailag is felkészültebb amazonokon nem találtak fogást a szári lányok. A vége előtt még Szabó Katalin szépíteni tudott, a mérkőzés azonban így is a „várvárosiak” nagyarányú győzelmével ért véget. Bálint Rebeka újból betalált, majd a 16 éves Balogh Noémi állította be a 2–9-es végeredményt.

A Gyulai Amazonok csapata győzelmével a tabella második helyén áll, két ponttal lemaradva a nagy rivális Reklám-Press Skorpió gárdája mögött.

Gólszerzők: Bálint Rebeka (3), Kurai Nikolett (2), Fülöp Diána, Perjési Rita, Pilán Tímea és Balogh Noémi.

– Elégedett vagyok a lányokkal, rengeteget megvalósítottak a tanultakból. Sokan nyújtottak jó egyéni teljesítményt, emellett csapatban is remekül együtt tudtunk működni. Kezdünk bele lendülni a rájátszás ritmusába, a bajnoki szünetet követően ott szeretnénk folytatni, ahol most abbahagytuk – mondta el lapunknak a sikeredző. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)