Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Páncélba zárt szellem

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2017. március 29. 17:30
Heti premier a Center moziban a Páncélba zárt szellem
Március 30. és április 5. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

a páncélba zárt szellem című amerikai akció thriller

Forrás: inverse.com

Heti premier a Center moziban a Páncélba zárt szellem (szinkr. amerikai akció thriller) 3D! 16.30, 19.00, 21.00-kor. A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit. 

14.45 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Hupikék törpikék: Az elveszett falu (szinkr. amerikai animációs) 3D! VILÁGPREMIER! A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek. És alig tudnak kikászálódni a csávából.

14.30, 16.45, 18.30 és szombaton, vasárnap 10.30-kor A szépség és a szörnyeteg (szinkr. amerikai musical) 3D! A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével, és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

20.45-kor Kincsem (magyar történelmi kaland) Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

A Center mozi Dél és Nyugat termében a por- és zajszennyezéssel járó felújítási munkálatok március 27-én, hétfőn kezdődnek, és előreláthatóan április 6-ig, csütörtökig tartanak. A kivitelezési munkák zajjal járhatnak, amelyek zavarók lehetnek, csökkentik a mozizás élményét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)