Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egygólos hátrányból kovácsolt előnyt az U14-es csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. március 29. 10:00
Egygólos hátrányból kovácsolt előnyt az U14-es csapat
Gyula Termál FC–DAFC Szeged 3–1 (0–1)

Az U14-es labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, a délkeleti csoportban szereplő Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata a DAFC Szeged együttesét fogadta március 25-én. A tabella alsó részén tartózkodó szegedi gárda alaposan megnehezítette a Szelei-csapat dolgát.

____Eredeti-P1160171.JPG

Az első félidőben még nem sikerült a góllövés

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyula: Juhász, Török, Guti, Reisz, Illik, Horváth, Kolozsi, Los Raul, Máté, Magyar, Szabó, Gellény, Kalas és Fekete. Vezetőedző: Szelei János.

A gyulai csapat a mérkőzés első percétől kezdve támadólag lépett fel a vendégekkel szemben, és jelentős mezőnyfölényben futballozott az egész mérkőzés során. Számtalan helyzetet dolgoztak ki a hazaiak, amiket azonban nem sikerült gólra váltani. Ahogy ilyenkor lenni szokott, egy szórványos vendégtámadás végén a szegedi csapat büntetőből megszerezte a vezetést a 24. percben. A fürdővárosiak a szünetig sem tudták gólra váltani támadásaikat, így egygólos hátrányban mehettek pihenőre Szelei János tanítványai.

A második játékrészben továbbra is meddő hazai mezőnyfölény jellemezte a találkozót. A szünetben helyre tette gyulai fiúk rendezték soraikat, és még jobban felpörgették játékukat. Ez olyan jól sikerült, hogy három perc alatt három gólt rámoltak be a szegedi kapuba, villámgyorsan rövidre zárva a derbit.

A látottak alapján a gyulai győzelem teljesen megérdemelt. Hátrányban is volt tartása a csapatnak, bátran és gólra törően játszottak. Amennyiben a helyzetkihasználáson javítani tudnak a Szelei-csapat tagjai, akkor elindulhatnak felfelé a tabella hetedik helyéről.

Gyulai gólszerzők: Magyar Gergő, Gellény Gergő, Illik Roland.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)