Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megtorpantak a Belli-tanítványok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. március 18. 10:30
Megtorpantak a Belli-tanítványok
Euronovex Use Tápiószele–Gyulasport NKft. 41–21 (20–12)

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata a felsőházi rájátszás első fordulójában az Euronovex Use Tápiószele otthonában lépett pályára március 16-án. A G csoport listavezetőjével folytatott párharc végére kijött a két csapat közti különbség.

____Eredeti-Gyulasport_kezisek_serdulocsapat.JPG

Megtorpantak, de javíthatnak

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulasport NKft.: Hudák-Balázs 5/2, Gyepes 4/2, Bicskei 2/1, Csukás, Szabó 3/1 Szappanos 6. Csere: Szelezsán, Felczán 1, Braun, Tóth, Juhász, Horváth és Anderlik. Vezetőedző: Majorné Horváth Izabella.

Már a mérkőzés előtti bemelegítésnél látszott a gyulai csapaton a megilletődöttség, mégis az első gólt ők érték el. A kezdés utáni első támadásnál a hazaiak túl keményen védekeztek, és a játékvezetők mindezt egy hétméteressel jutalmaztak, amelyet Szabó Leila értékesített. Ez azonban még jobban felpaprikázta a hazaiakat, akik az egész mérkőzés folyamán keményen, de szabályosan védekeztek.

A gyulai csapat tagjai nem tudták tudásuk legjavát nyújtani. Erre kiváló példa, hogy a megítélt tizenkét büntetőből csak hatot tudtak értékesíteni a fürdővárosi „labdadobálók”. Hamar kiderült a két csapat közötti különbség, hiszen a hazai gárda támadásai túl gyorsak voltak a gyulai játékosoknak. Ennek köszönhetően a Pest megyei együttes már a nyolcadik percben 8–2-es előnyre tett szert, és ez a különbség a mérkőzés során csak tovább nőtt.

Majorné Horváth Izabella lányai erőtlenül támadtak és védekeztek. Ennek is az oka annak, hogy a hazai gárda értékes győzelmet aratott a Gyulasport NKft. serdülőgárdája felett, és sikerének köszönhetően a felsőházi rájátszás éllovasaként várhatja a következő kör küzdelmeit.

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata ezen a mérkőzésen nem tudta tudása optimumát nyújtani, és vereséggel kezdte az 1–8. helyért folyó küzdelmeket. A javításra a következő fordulóban nyílik remek lehetőség, hiszen a Belli-csapat hazai pályán fogadja a tabella ötödik helyén álló Dabas KV VSE együttesét.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)