Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Visszahozzák a Park-diszkók hangulatát a fürdővárosba

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2017. március 17. 17:00
Visszahozzák a Park-diszkók hangulatát a fürdővárosba
Felnőtteket várnak a buliba

Nem mindennapi buli van készülőben a fürdővárosban. Az interneten olvasható promóció szerint a szervezők a felnőtteket célozzák meg, nekik kínálnak minőségi fekete zenét, hogy újra átélhessék a régi gyulai éjszakák hangulatát.

Képünkön balról Dósa Márton ötletgazda

Fotó: Gyulai Hírlap 

Az idén tízéves Luxfunk Radio és csapata Gyulára látogat! A felnőtteknek szóló Luxfunk Funky & RnB Party-sorozat vendéglátója 2017. március 18-án, szombaton a gyönyörűen felújított gyulai Ikon Lounge & Grill, amit Békés Megye régi partizó közönsége még Lido discóként ismerhet a ’80-as, ’90-es évekből – olvasható Dósa Márton, az esemény ötletgazdájának internetes posztjában. 

A rádiós lapunknak elmondta: 2007-ben indult be az interneten a Luxfunk Radio egyetlen tematikus csatornával. A három adást sugárzó fekete zenei webrádió mára országos funkyrajongó közösséget épített ki magának. A Luxfunkból védjegy oltalom alatt álló márka lett, csapatuk 20 Luxfunk DJ-vel és hazai zenekarokkal tartja életben a műfajt budapesti és vidéki klubokban, minőségi szórakozási lehetőséget nyújtva felnőttek számára.

– A Luxfunk ötlete annak idején az én fejemből pattant ki, nagyjából három és fél másodperc alatt. Az inspirációt a környezet és a barátok adták még a kilencvenes évek második felében. Az annak idején Gyulán működő Top Fm Rádióban kollégáim, Illés Marci, Kocsis Józsi és Mult Robi fertőztek meg a funkyval. Ki ne emlékezne a nyaranta megrendezett szerdai Park-diszkókra, ahol Kocsis Józsi és Mult Robi előszeretettel favorizálta a fekete zenét is? – gondolt vissza a kezdetekre Dósa Márton.

A szervező hozzátette: erre a bulira nem csak a gyulai funkykedvelőket várják, hanem az egész országból szeretettel látnak mindenkit, aki szereti a fekete zenét. A rendezvény március 18-án, szombaton kezdődik 21 órakor. Belépők 1000 és 1500 forintos áron vásárolhatók a helyszínen. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)