Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A magyar úszóvilág nagyjai érkeztek Gyulára

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L.SPORT • 2017. március 08. 08:50
A magyar úszóvilág nagyjai érkeztek Gyulára
A régiós válogatott felmérőjét és egy szakmai konferenciát tartottak a fürdővárosban

A régiós válogatott felmérőjének adott otthont a Gyulai Várfürdő Szécsy Tamás Sportuszodája március 4-én. A kis bajnokok teljes körű felmérésén túl az úszósportvezetés krémje egy szakmai előadás-sorozatot is tartott a városban.

____Eredeti-P1150242.JPG

Szintfelmérőre készen

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Jövő bajnokai program keretében minden hónap első szombatján összegyűlnek a régiós válogatottak tagjai, hogy számot adjanak a fejlődésükről. A szintfelmérők mellett teljes körű diagnosztikai vizsgálaton – BMI, testmagasság- és testzsírszázalék-mérésen – is átesnek a sportolók.

Az időmérő futamok a minden alkalommal előírt 200 méter vegyes úszásból és egy választható úszásnemből állnak. A három korcsoportban összeállított válogatott keretbe öt fiú és öt leány versenyző kerül be. A mostani válogatott keret gyulai tagja Veres Laura, Dobra Dóra és Cseresznyés Zoltán.

A felmérő napon az úszósport irányítóinak neves egyéniségei is megjelentek, hiszen a nap későbbi részében egy szakmai konferenciára is sor került a városban. A dr. Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya által vezetett delegáció egy elméleti és gyakorlati előadás-sorozaton vett részt. 

GYULAI HÍRLAP • 2017. március 08. 08:50
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)