Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság is támogatta a koraszülöttmentő beszerzését

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. március 03. 08:52
A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság is támogatta a koraszülöttmentő beszerzését
Az intézmény kollektívája 150 ezer forintot adott össze

A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság mintegy 64 éve működik gyulai székhellyel a térségben, és hitvallásuk szerint dolgozóik mindig arra törekedtek, hogy szakmai feladataik ellátásán túl cselekvő részesei legyenek a város, a térség társadalmi, kulturális és sportéletének is. Ezúttal mindezt bizonyították is, hiszen március 2-án csatlakoztak a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kezdeményezéséhez. A gyűjtéshez a kis csapat 150 ezer forinttal járult hozzá.

____Eredeti-alap__2_.jpg

A KÖVIZIG adományát Bak Sándor igazgató és Pozsárné Kaczkó Zita irodavezető adta át 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed 

Bak Sándor, a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatója nagyszerű és fontos kezdeményezésnek nevezte a gyűjtést.

– Mindannyian szeretnénk, hogy az egészségügy olyan helyzetben legyen, amikor az alapvető gyógyítóinfrastruktúra természetes módon rendelkezésre áll. Amíg ez nem így van, nagy szerepe van az olyan nemes, nagyszerű kezdeményezéseknek, mint a dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed főorvos úr által kezdeményezett akció a koraszülött-mentőautó beszerzésére.

Bak Sándor hozzátette: természetes volt, hogy munkatársaik részéről is megfogalmazódott a segítés szándéka. Hozzájárult ehhez talán az a Gyulai Hírlapban Csöpp kis emberkék címmel megjelent fotóriport is, amelyet Pénzes Sándor készített, s amely az intézmény első embere szerint sok jóérzésű embert segítségre sarkallt.

Mint megtudtuk, az igazgatóság költségvetői szervként nem támogathat alapítványokat, de így sem akartak kimaradni a gyűjtésből, így az átadott adomány kizárólag a munkatársak által folytatott gyűjtés eredménye, az ő segíteni akarásukat dicséri.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed megköszönte a segítő felajánlást, és kiemelte: a gyűjtés már túllépett a 20 millió forinton, ami azt jelenti, hogy hamarosan megvásárolható lesz a mentőautó, amihez a berendezéseket a további felajánlásokból tervezik beszerezni a szervezők. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)