Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Árokba borult autóhoz riasztották a gyulai tűzoltókat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. március 01. 15:50
Árokba borult autóhoz riasztották a gyulai tűzoltókat
A jármű Gyula és Elek között tért le az útról

képünk illusztráció

Fotó: Gyulai Hírlap 

Egy árokba csúszott autóhoz riasztották a gyulai tűzoltókat február 21-én – tájékoztatta lapunkat Zanócz István tűzoltóparancsnok.

A személygépjármű Elek és Gyula között, a Munkácsy-tónál tért le az útról, a lánglovagoknak pedig a gépkocsi áramtalanításában kellett segédkezniük. Személyi sérülés nem történt.

Dénesmajorból egy állatmentés miatt érkezett riasztás, egy ló az odalán feküdt, és nem tudott felállni. Az esetet végül – állatorvosi segítséggel – sikerült megoldani. A hét elején egy utólagos jelzést is kaptak a tűzoltók a Székely Aladár utcából, ahol egy mosógép tüze okozott gondot.

A Budapest körúton a mentők kérték a lánglovagok segítségét, hogy bejussanak egy lakásba, ahol balesetet szenvedett egy hölgy. A Pósteleki utcában a tűzhelyen felejett étel miatt kigyulladt a páraelszívó, de ezt a lakók, a segítség kiérkezése előtt eloltották.

Február 26-án több helyről is riasztást kapott a Gyulai Tűzoltóság. Eleken egy nádas kapott lángra, amely körülbelül 4500 négyzetméternyi területen égett. Kétegyházán egy sérült gázvezeték miatt kelett műszaki mentést végezniük a tűzoltóknak. Sarkadon 300 négyzetméternyi avar és gaz gyulladt ki, egy másik helyszínen pedig kéthektárnyi gazos területet kellett a kiérkezőknek eloltania.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)