Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - „Hazai” pályán büntették ellenfelüket a Gyulai Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 26. 12:50
„Hazai” pályán büntették ellenfelüket a Gyulai Amazonok
Gyulai Amazonok–Szent Mihály FC 12–3 (4–3)

Az NB II.-es futsalbajnokság 17. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az ősszel elszenvedett vereség visszavágására készültek február 25-én. A gyulai lányok ezúttal Békéscsabán voltak kénytelenek lejátszani a Szent Mihály FC csapata elleni derbit.

____Eredeti-16935622_1250502825026880_37093640_o.jpg

Aranyra hajtanak az Amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Csontos Zsanett, Papp Laura, Perjési Rita, Fülöp Diána, Erdélyi Angéla. Cserék: Bálint Rebeka, Bálint Kata, Szilágyi Zsanett, Kurai Nikolett, Csanálosi Anada és Pilán Tímea. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

Az első tíz perc nem indult jól Molnár Zoltánné tanítványainak, hiszen az első gólt már az 1. percben megszerezte az ellenfél együttese. Helyzetek adódtak hazai oldalon is, ám a vendégek kapusa életben tartotta a látogatók reményeit. A megnyugtató válasz a 9. percben érkezett, amikor Fülöp Diána érkezett jó ütemben és egyenlítette ki a mérkőzés állását. A szegedi együttes azonban Vass Noémi révén újra átvette a vezetést. A fürdővárosiak Erdélyi Angéla és Fülöp Diána góljaival átvették a vezetést, amire még válaszolni tudott a Szent Mihály csapata. A félidő letelte előtt újra Fülöp Diána volt eredményes, így 4-3-as eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második félidőben Molnár Zoltánné tanítványai kinyitották a gólcsapot, és Fülöp Diána vezetésével átgázoltak ellenfelükön. Futószalagon jöttek a szebbnél szebb gólok. A 26. percben Bálint Kata szépségdíjas találata adta meg az alaphangot, de jó csapatkapitányként Fülöp Diána hat találattal vezette harcba csapatát. A vendég gárda nem tudott mit kezdeni a gyulaiak lendületes játékával. Így a végén Perjési Rita góljával állítódott be a 12-3-as végeredmény.

A Gyulai Amazonok kőkeményen vágtak vissza ellenfelüknek, és jelezték, hogy igényt tartanak a bajnoki címre. A listavezető botlott a fordulóban, így a fürdővárosi futsalosok három pontra megközelítették riválisukat, és megkezdhetik a harcot a trónért.

Gólszerzők: Fülöp Diána (6), Kurai Nikolett, Perjési Rita, Bálint Kata, Bálint Rebeka, Erdélyi Angéla, Balogh Noémi.

– Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, hiszen az ősszel elszenvedett vereség után szerettünk volna visszavágni. Szép gólokat szereztünk egy nagyon sportszerű csapat ellen. Külön kiemelném Fülöp Diána teljesítményét, aki a mezőny legjobbja volt. Mindenképpen szeretnék elcsípni az első helyet a tabellán, az elkövetkezendő hónapban ezen fogunk dolgozni. Gratulálok a lányok mai teljesítményéhez – mondta el boldogan a vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)