Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Történelmi siker kapujában a gyulai serdülő kézilabdások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 16. 16:15
Történelmi siker kapujában a gyulai serdülő kézilabdások
Belli néni tanítványai bejutottak a felsőházi rájátszásba
____Eredeti-Gyulasport_kezisek_serdulocsapat.JPG

Belli néni és tanítványai 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Gyulasport NKft. serdülő kézilabdacsapata február 2-án csapott össze az FKSE-Kiskunmajsa csapatával a serdülő bajnokság 18. fordulójában.

A fürdővárosi kézilabdások döntetlenjükkel kivívták a jogot a felsőházi rájátszásra. A Gyulai Hírlap stábja megleste Majorné Horváth Izabellát és lányait a felkészülés közepén, és még egy névnapi rituálét is megnézhettünk.

A Hudák Dóra, Kiss Enikő, Anderlik Andrea, Bicskei Borbála, Gyepes Rita, Szabó Leila, Csatai Zsaklin, Tóth Mercédesz, Felczán Csenge, Braun Dóra, Csukás Orsolya, Juhász Zsófia, Szelezsán Georgina, Balázs Enikő, Szappanos Réka és Horváth Nikolett összeállítású keret jöttünkkor éppen a Majorné Horváth Izabella által diktált erősítő gyakorlatokat végezte. A fiatal "labdapattogtatóknak" kelleni is fog az erőnlét, hiszen a G-csoport első négy helyezettjével fognak összecsapni a rájátszás során oda-vissza alapon, azaz nyolc kőkemény mérkőzés vár a Gyulasport NKft. lányaira.

A gyulaiak a meccsdömping alatt dabasi, tápiószelei, tápiószentmártoni és kisteleki csapatokkal néznek majd farkasszemet. A mindent eldöntő meccssorozat előtt három hetük van a Belli-lányoknak, hogy felkészüljenek a kézilabdacsatákra, és arra, hogy átlépjenek a történelmi siker kapuján.

GYULAI HÍRLAP • 2017. február 16. 16:15
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)