Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. karbantartót keres

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. február 16. 10:00
Az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. karbantartót keres
Gyulai állásbörze: ha állást keres, ha állást kínál
Munkát keres

Munkát keresek: személyszállítás, 6 személyig. Tel.: 06-30/380-3030.


Gyulai egyedülálló nénivel vagy bácsival eltartási szerződést kötnék. Aki a magányt nem szereti, és nem akar otthonba menni, keressen. Ha szüksége van rám, hívjon, megbízható nyugdíjas asszony vagyok. Tel.: 06-66/635-937.


Különálló házrészbe keresek ápolásra szoruló idős vagy házaspárt. Ingatlant nem kérek. Gyakorlattal, nagy tapasztalattal rendelkezem. Érd.: 06-20/94-78-123.


Kórházi nyugdíjas hölgy gyermek- vagy felnőttfelügyeletet vállal. Napi 4-6 órában. Érd.: 06-70/529-3551.


Bejárónői munkát vállalok, vasalással. Érd.: 06-20/940-5025.


Épületek, házak, lakások őrzését ottlakással vállal „vagyonőri” képzettséggel rendelkező férfi. Érd.: 06-30/392-7887.

 

 

Munkát kínál 

Gyulai varróműhelyembe keresem jó kézügyességű, kreatív kolleganőmet. Tel.: Farkasné 06-30/90-32-993. 


Dísznövénykertészetbe dolgozókat felveszünk. Érd.: 06-30/205-8236.


A Gyulai Várfürdő Kft. karbantartó/üzemelő munkatársat keres. Elvárások: többéves szakmai tapasztalat; villanyszerelő, villamosgép-szerelő végzettség vagy víz- és gázszerelő, víz- és csatornamű-kezelő, gépszerelő, géplakatos középfokú végzettség. Vízvisszaforgatóberendezés-kezelő, klórgáz- és vegyszeradagoló végzettség előnyt jelent. Jelentkezés módja: ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és alkalmasnak érzi magát a munkakör betöltésére, kérjük, magyar nyelvű fényképes önéletrajzát küldje el a munkaugy@varfurdo.hu e-mail címre, vagy adja le személyesen a Gyula, Várkert u. 2. címen, a várfürdőben.


Fogalmazót keres a Gyulai Törvényszék. A bírósági fogalmazó igazságügyi alkalmazott, akinek a legfontosabb feladata a bírói tisztség ellátásához szükséges gyakorlati ismeretek megszerzése. A fogalmazói joggyakorlati idő három év, ezt követően van lehetőség a jogi szakvizsga letételére. Ezen időszak alatt a bírósági fogalmazó helyi és központi képzéseken mélyítheti el az egyetemen megszerzett elméleti ismereteit, továbbá valamennyi ügyszakban gyakorlatot szerezhet azáltal, hogy tanácsok mellé beosztva tárgyalásokat látogathat, határozattervezeteket készíthet, illetve jegyzőkönyvet vezethet. A bírósági fogalmazók rendszeresen részt vesznek bírák által vezetett tanulókörökön, amely a jogi szakvizsga sikeres teljesítéséhez nyújt számottevő segítséget. Mindezeken túl a bíróság biztosítja annak lehetőségét is, hogy a bírósági fogalmazó külföldi ösztöndíjprogramokon és tanulmányutakon vegyen részt. A bírósági fogalmazói állások betöltésének időpontja 2017. június 1. napja. A pályázatot mellékletekkel együtt egy példányban, az Országos Bírósági Hivatalhoz (1055 Budapest, Szalay u. 16. szám) kell személyesen vagy postai úton benyújtani. A beérkezés határideje: 2017. március 16. napja 16 óra 30 perc.

A pályázóknak egy központi bírósági fogalmazói felvételi versenyvizsgán kell részt venniük, mely írásbeli és szóbeli részből áll. Az írásbeli versenyvizsga időpontja 2017. március 30. napja, míg az írásbeli részt sikeresen teljesítők számára a szóbeli vizsgarészre 2017. április 19. napján kerül sor.

A pályázat benyújtásának részletes feltételei és az általános tudnivalók a központi bírósági honlapon (www.birosag.hu), a „Pályázatok” menüpont alatt találhatók meg.


A gyulai Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. pályázatot hirdet múzeumi karbantartói munkakör betöltésére.

Elvárások:

számítógép felhasználói szintű ismerete,

műszaki beállítottság,

csapatmunkában való együttműködési képessége,

rugalmasság, gyorsaság precizitás,

büntetlen előélet, erkölcsi bizonyítvány.

 

Előnyt jelent: 

releváns karbantartói tapasztalat,

villanyszerelői, elektronikai végzettség,

informatikai jártasság, végzettség,

„B” kategóriás jogosítvány és vezetési gyakorlat.

 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

• részletes önéletrajz,

• végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata,

• három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (előzetesen: igazolás a megkérésről).

 

A pályázat benyújtásának módja:

postai úton megküldve vagy személyesen leadva az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. (5700 Gyula, Béke sgt. 35.) címre;

vagy elektronikus úton megküldve a muvhaz@gyulakult.hu e-mail címre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)