Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán lép színpadra Cseh István gitárművész és Vozár Márton Krisztián zongoraművész

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2017. február 15. 11:00
Gyulán lép színpadra Cseh István gitárművész és Vozár Márton Krisztián zongoraművész
Programajánló
almasy_kastely_103.jpg

Február 25-én Cseh István és Vozár Márton Krisztián közös estje várja a hallgatóságot a kastélyban

Fotó: Pénzes Sándor

Kamaraterem

Az Egy évtized a pasztell jegyében című kiállítás március 30-ig díjmentesen látogatható a kamaragalériában. Február 23-án, csütörtökön 19 órától a Cseh Tamás Program által támogatott koncertsorozat keretében a Random Trip ad koncert a kamarateremben. A gyulai koncerten olyan zenészek varázsolják el a közönséget, mint Fábián Juli, Kállay-Saunders András, MC Zeek, Gátos Bálint, Gátos Iván, DJ Q-Cee, Delov Jávor.

Kohán Képtár

Németh József festőművésznek állít emléket az a kiállítás, amely február 16-án, csütörtökön 17 órakor nyílik meg a Kohán Képtárban. Az Örök idők című tárlatot dr. Nagy Imre, a hódmezővásárhelyi Tornyai Múzeum igazgatója nyitja meg.

Erkel Ferenc Emlékház

Február 16-án, csütörtökön 17 órától a Mesterek és tanítványaik című programsorozat keretében Bihari Valéria és növendékei mutatkoznak be. A belépő 300 Ft.

Vigadó

Február 16-án, csütörtökön 13 órától a nagyváradi MM Pódium Színház mutatja be a Svejk, a derék katona című előadást. A jegyek ára 500 Ft. Február 17-én, pénteken 20 órától az Antovszki Banddel farsangozhatunk. A jelmezbe öltözők a zsűri döntése alapján díjazásban részesülnek. Jegyár: 1000 Ft. Február 18-án, szombaton 18 órától első alkalommal rendezik meg a Békés Megyei Wedding Gálát. Február 25-én, szombaton 19 órától a Termál FC Jótékonysági Futballbált rendez. Az eseményen közreműködnek a Gyulai Dürer Albert Általános Iskola 2. osztályos tanulói. A műsor után DJ Ravasz gondoskodik a jó hangulatról. A jegyek 3800 Ft-ért megvásárolhatók Nagyné Bódi Katalinnál (70/385-4807) és Erdélyi Lajosnénál (30/998-3954).

Erkel Ferenc Művelődési Központ

Február 18-án, szombaton 8.30-tól rendezik meg első alkalommal a Gyulai Civil Kulturális Börzét. A rendezvényen a gyulai civil szervezetek, illetve az Agora programban együttműködő települések civil közösségei kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. Február 28-án, kedden 19 órától Se veled, se nélküled címmel a párkapcsolatok nehézségeiről tart filmvetítéssel egybekötött előadást Csernus Imre. A QT – Barangolások a Kárpát-medencében című kiállítás február 28-ig látható az Erkel Ferenc Kulturális Központ földszinti galériájában.

Almásy-kastély

Február 18-án, szombaton 16 órától a Szent Péter esernyője című filmet vetítik. A részvétel díjtalan. Február 25-én, szombaton 17 órától Cseh István Príma díjas gitárművész és Vozár Márton Krisztián zongoraművész közös estje várja a hallgatóságot. Jegyek 1500 forintért kaphatók a kastély múzeumboltjában.

Postagaléria

Marosán Róza festményei láthatók február 25-ig a posta nyitvatartási idejében.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)