Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Botrányos rangadón vannak túl a gyulai futsalos lányok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 15. 10:00
Botrányos rangadón vannak túl a gyulai futsalos lányok
Reklám-Press Skorpió–Gyulai Amazonok 5–3 (3–1)

Igazi rangadót pótoltak a női futsal NBII.-ben, hiszen a Gyulai Amazonok csapata látogatott el a Reklám-Press Skorpió gárdájához február 13-án. A botrányos körülmények között lejátszott összecsapáson nem a fürdővárosi futsaltündéreken múlott a győzelem. 

____Eredeti-gyulai_amazonok.jpg

A Gyulai amazonok

Fotó: Gyulai Hírlap

Gyulai Amazonok: Csontos Zsanett, Papp Laura, Fülöp Diána, Bálint Kata, Perjési Rita. Cserék: Erdélyi Angéla, Bálint Rebeka, Pilán Tímea, Csanálosi Anada, Balogh Noémi. Gólszerzők: Bokor Berill (3), Balya DorottyaBede Anna illetve Pilán TímeaTóth Friderika (öngól), Mészáros Zsófia (öngól). 

A mérkőzés elejétől nagy iram volt a pályán, hiszen mindkét csapat nyílt játékkal próbált gólokat szerezni, de mindkét kapus a helyén volt. Egy gyulai rövidzárlatot kihasználva a hazai csapat háromszor is mattolta a vendég kaput. Az amazonok reményeit Csalánosi Anada hozta vissza, amikor a félidő vége előtt a kaput célzó lövésébe egy hazai játékos ért bele szerencsétlenül. Így 3–1-es eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrészben folytatódott a kemény küzdelem, ami néhol már a sportszerűség határát súrolta. Mint azt Molnár Zoltánnétól megtudtuk, ezúttal is megfigyelhető volt a rendkívül részlehajló játékvezetés. Ezen a hátráltató körülményen a fürdővárosi csapat tagjait még a nagy lelkesedés sem tudta átlendíteni. Bede Anna fejesgóljára még Pilán Tímea válaszolni tudott, azonban a remek teljesítményt nyújtó Bokor Berill kisbüntetőből megszerezte saját harmadik, csapata ötödik gólját. Az utolsó percben Erdélyi Angéla lövése ismét megpattant egy hazai védőn, és a hazai hálóban kötött ki, így 5–3-as eredménnyel zárult a mérkőzés. 

– Nagyon nehéz hét ember ellen játszani. Lányaim mindent megtettek annak érdekében, hogy pontot szerezzünk, melyre úgy gondolom a játék képe alapján reális esélyünk lett volna. Ami itt megy, sajnos azt kell mondanom, felháborító! Amit a szurkolók, az edzőkollégám vagy az ellenfél játékosai megengednek maguknak, ahogy beszélnek a játékosokkal és az ellenféllel, annak nincs helye a futsalban. Bízom benne, hogy fogunk még jó mérkőzést játszani, hiszen a két csapat játékosállománya hasonló. Több mint egy évtizedig nagyon jó kapcsolatban voltunk a salgótarjáni együttessel, de ma már egyáltalán nincs motivációnk pályára lépni ellenük, mert egyszerűen nem élvezik a lányok a játékot. Huszonöt éves pályafutásom alatt semelyik csapattal nem volt ilyen összetűzésem, és nem is tapasztaltam még ilyen mértékű sportszerűtlenséget – nyilatkozta a botrányos mérkőzésről Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)