Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elsodort egy kivilágítatlanul közlekedő biciklist egy autó Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. február 04. 11:34
Elsodort egy kivilágítatlanul közlekedő biciklist egy autó Gyulán
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Gyulán közlekedési baleset történt, Dobozon garázdaság, Gyomaendrődön pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 3-án. 

Gyula külterületén február 3-án 17 óra 15 perc körül egy személygépkocsi elsodort egy kivilágítatlanul közlekedő kerékpárost. A kerékpáros férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Verekedés miatt hívtak rendőrt február 3-án 21 óra körül egy dobozi szórakozóhelyre. Két férfi szólalkozott össze, és dulakodni kezdtek. Egyikük úgy meglökte a másikat, hogy nekiesett egy ablaküvegnek, ami kitört. A meglökött férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A másik férfit a rendőrök előállították, és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 3-án 23 óra 45 perc körül Gyomaendrődön, a Hősök útján. Egy személygépkocsi vezetőjénél az igazoltatáskor pozitív lett az alkoholszondás mérés eredménye. A férfit a rendőrök előállították, és újabb két mérés végeztek, amelyek megerősítették az ittas járművezetés gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét, és büntető feljelentést tettek ellene.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)