Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Küldetés teljesítve!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 03. 19:24
Küldetés teljesítve!
FKSE Kiskunmajsa–Gyulasport NKft. 26–26 (11–12)

A serdülőkézilabda-bajnokság 18. fordulójában a Gyulasport NKft. csapata az FKSE Kiskunmajsa együtteséhez látogatott. Az előző fordulóban rájátszási csatát vesztett Majorné Horváth Izabella gárdája, ám most újra lehetőség adódott a felsőházi rájátszásba kerülésnek.

____Eredeti-Gyulasport_kezisek_serdulocsapat.JPG

Irány a felsőház

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Hudák, Bicskei 1, Gyepes 14/6, Szabó 7, Tóth, Felczán 2, Csukás 2, Szelezsán, Kiss, Anderlich, Csatai, Braun és  Juhász. Vezetőedző: Majorné Horváth Izabella.

Nem a legjobb előjelekkel utazott a gyulai csapat a mindent eldöntő mérkőzésre. A csapat összeállítását három kezdőjátékos betegsége nehezítette. A csapatba három U13-as korosztályú játékos is bekerült, akik végig a pályán voltak. A cserepadon is csak a fiatal korosztály játékosai ültek. A Tóth Mercédesz, Csukás Orsolya, Felczán Csenge hármas nagyszerű játékkal segítette „idősebb” társait. 

A fürdővárosi játékosok abban a tudatban léphettek pályára, hogy egy döntetlen is elég a felsőházi rájátszásba kerüléshez. A gyulai lányok ezen az estén minden idegszálukkal a győzelemre koncentráltak. Az sem zavarta őket, hogy a játékvezetői döntések rendre a gyulai csapatot sújtották, hiszen többször került a csapat kettős emberhátrányba. Az együttes lelkesedését az is bizonyítja, hogy Szabó Leila második félidei kézsérülése ellenére végig a pályán maradt.

A rendkívül szoros mérkőzésen egyik fél sem tudott három gólnál nagyobb vezetést kicsikarni. A Kiskunmajsa az utolsó percekre kettő góllal megugrott ellenfelétől, ám a Majorné Horváth Izabella dirigálta gyulai csapat Szabó Leila utolsó másodpercben lőtt góljával döntetlenre hozta a mérkőzést, ezzel bemasírozott a felsőházi rájátszásba. Ki kell emelni Bicskei Borbála profikat is megszégyenítő védőmunkáját és Gyepes Rita gólerős játékát.

– Minden elismerést megérdemel a csapat. Igazi csapatként működtek. Ki kell emelni az alsóbb korcsoportú játékosok hozzáállását. Készülünk a felsőházra az általunk még nem ismert ellenfelek ellen – mondta a mérkőzés után a vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)