Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Három fronton is helyt álltak a Gyulasport NKft. kézilabdásai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. január 21. 19:39
Három fronton is helyt álltak a Gyulasport NKft. kézilabdásai
Az U10-es csapat hazai pályán, az U13-as együttes Szarvason, míg a serdülő gárda Orosházán lépett pályára

A Gyulasport NKft. kézilabda csapatai egy héten belül három helyszínen is bizonyíthattak. Mutatjuk az eredményeket!

GYHRCSD_0045.JPG

Az U-10-es lányok Orosháza ellen is bizonyíthattak

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulasport NKft. U10-es csapata a Kisiskolás Bajnokság Badó László régiójának 4. fordulójában léphetett pályára január 14-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A több csapatot vendégül látó versenynapon a Nagy Andrea vezette gyulaiaknak az orosházi és a hódmezővásárhelyi gárdával kellett felvenniük a versenyt.

Eredmények: Gyulasport NKft.–Oxxo Energy Orosházi NKK 4:10 (2:5)

– A mérkőzés nehézkesen, kissé álmosan indult. A második félidőre sikerült csak felvenni a játék ritmusát, hiszen jól védekeztünk, de sajnos kevés gólt lőttünk – értékelte a mérkőzést Nagy Andrea.

Végeredmény: Gyulasport NKft.–Hódmezővásárhelyi LKC 7:20 (5:8)

– A mérkőzésen mind védekezésben, mind támadásban jól kezdtünk. Határozottan védekeztünk és a támadásainkat is sikerült gólokkal befejezni. Az első félidő eredménye csak három gólkülönbséget mutatott, azonban a második félidőben sajnos a padon maradtunk, szétesett a védekezés és kimaradtak a helyzetek – foglalta össze a látottakat a vezetőedző.

– Két erős csapat ellen nem volt könnyű dolgunk. Védekezésünk sokat javult, támadásainkat góllal kell befejezni. Mindig van hova fejlődni, de összességében elégedett vagyok a lányok teljesítményével – mondta el. 

A csapat tagjai: Boruzs Alexa, Braun Anna, Havrán Vivien, Kiss Hajnalka, Kurta Alma, Miklya Nóra, Mócz Martina, Plaszkó Vivien, Poroszka Petra, Szűcs Kitti és Tapasztó Boglárka.

 

* * *

A Gyulasport Nkft. U13-as együttese a Gyermekbajnokságban a Badó László régió 13. és 14. fordulójának lejátszására utaztak január 15-én Szarvasra. Czoldán Csilla csapata Újkígyós és Gyomaendrőd kézilabdásaival csapott össze.

Eredmények: Felföldi István SE–Gyulasport NKft. 35–16 (17–5)

– Az Újkígyós ellen rengeteg kiállítás mellett szenvedtünk vereséget. A védekezésünk nem volt elég agresszív, folyamatosan lemaradtunk a támadókról, kapusunk a ziccereket már nem tudta védeni. A támadójátékunk némileg feljavult a második félidőben, de sajnos ez kevés volt ahhoz, hogy közelebb férkőzzünk az ellenfélhez – elemezte a mérkőzést a vezetőedző.

Gyomaendrődi NKSE–Gyulasport NKft. 18–14 (7–5)

– A második mérkőzést jól kezdtük, azonban a gyomai csapat összekapta magát, így fordítani tudtak. Ezt követően már csak rohantunk az eredmény után, mely a végére 18-14 lett az ellenfél javára – mondta a mérkőzésről Czoldán Csilla.

– A sok beteg és sérült miatt sajnos kevesen tudtunk elutazni Szarvasra, azonban mégis szerettem volna, ha a gyomai csapat ellen győzni tudunk. A középső házba jutás már biztos volt a két meccs lejátszása előtt, azonban az alapszakaszt így 6. helyre csúszva zártuk. A középső házban minden csapat 0 ponttal indul, így lehetőségünk lesz javítani és jobb eredményt elérni.

A csapat tagjai: Braun Dóra, Demkó Nikolett, Faragó Magdolna Fatime, Gyetvai Dorina, Kertes Sarolta, Németh Csenge, Ruszkó Panna, Papp Brigitta, Szelezsán Georgina Zsuzsanna, Veres Virág Anna, Cseke Laura, Szegedi Szimóna Réka, Kovalovszki Jana és Sebestyén Janka.

 * * *

A Gyulasport Nkft. serdülő játékosai a Serdülő Bajnokság H jelű csoportjának 16. fordulójában január 19-én, Orosházán vették kezükbe a labdát. A Majorné Horváth Izabella által dirigált csapat az elmúlt forduló egy gólos vereségét akarta feledtetni játékával.

OXXO Energy Orosházi NKC–Gyulasport NKFT. 28–31 (15–14)

A gyulai csapat a győzelem reményében utazott az orosházi gárda otthonába. A mérkőzés elején a vendégek megilletődötten játszottak. A sok technikai hiba mellett azonban a jó lövőszázalékuknak köszönhetően tartani tudták magukat. A második félidőre a gyulai csapat ritmust váltott, és gólerős támadójátékuknak köszönhetően megfordították az eredményt. Szabó Leila ezúttal is kimagaslott a mezőnyből, szinte nem is hibázott. Az elmúlt fordulóval ellentétben, a büntető dobásokat száz százalékban hajtották végre.

Gyulasport NKFT: Hudák Dóra, B 15/11, Gyepes Rita 7, Felczán Csenge 1, Balázs Enikő 2, Szappanos Réka 3, Bicskei Borbála 2, Anderlik Andrea 1, Juhász Zsófia, Szelezsán Georgina, Braun Dóra, Horváth Nikolett és Csatai Zsaklin.

Győzelmének köszönhetően a Gyulasport NKft. serdülőcsapata jelenleg a bajnokság negyedik helyén áll, és pozitív előjelekkel készülhet az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE II. elleni hazai összecsapásra.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)