Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Náluk télen-nyáron pattog a labda!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. december 28. 08:00
Náluk télen-nyáron pattog a labda!
Januárban indul a Sportcsarnok kupa a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban
Január 7-én kezdetét veszi Gyula város teremlabdarúgó-bajnoksága a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A negyed évszázados futsalkupa idén nyolc csapat részvételével indul.
____Eredeti-tornacsarnok.JPG

A Sportcsarnok kupának a városi tornacsarnok ad otthont

Fotó: Gyulai Hírlap 

A hagyományosan minden év januárjában megtartott teremlabdarúgó-fesztivált Jobbágy Zoltán, Pálfy Árpád és Kurta János indította útjára sok évvel ezelőtt. Céljuk az volt, hogy minél több játéklehetőséget biztosítsanak a labdarúgást kedvelő fiatalabb és idősebb korosztály részére. Erre utal a futsalsorozat szlogenje is: „Nálunk télen-nyáron pattog a labda”.

Mint azt Kurta Jánostól megtudtuk, a Városi Labdarúgó Szövetség egész évben gondoskodik a labdarúgás szerelmeseiről. A nagypályás bajnokság mellett amatőr kispályás labdarúgó-bajnokságokat is indítanak, hogy a labdarúgás élvezete folyamatos legyen, a teremlabdarúgó-háború egészen a nagypályás csapat első hazai mérkőzéséig tart.

A Sportcsarnok kupa mérkőzései január 7-én 9 órai kezdettel indulnak a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Az első forduló párosítása: El-Finitó-Magyarvárosi Söröző–Fekete Párduc, Kövizig-Fuszek–Közüzem, Szerver Play–Corso Hotel és Keverton–Kórház.

Hajrá, fiúk!

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)