Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán csend és nyugalom volt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2016. december 26. 09:45
Gyulán csend és nyugalom volt
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésével gyanúsít egy férfit, mert bántalmazott egy polgárőrt Kétegyházán.

Kétegyházán, a Damjanich utcában december 25-én 18 óra 50 perc körül egy kétegyházi férfi megütötte a helyi polgárőr egyesület egyik szolgálatban lévő tagját. A polgárőr 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A Gyulai Rendőrkapitányság a 28 éves Cs. R. ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított büntetőeljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt történt intézkedések Kunágotán és Tótkomlóson, elfogás Tarhoson.

Kunágota külterületén december 25-én 18 óra 30 perc körül letért az útról és fának ütközött egy személyautó. A balesetben senki nem sérült meg. Az autó vezetőjénél a szonda ittasságot jelzett, ezért a rendőrök a férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját. Tótkomlóson, a Zámenhof utcában 23 óra 40 perc körül igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsit vezető nőt. A szonda nála is alkoholfogyasztást jelzett és a további két légalkohol ellenőrzés eredménye is pozitív lett. A rendőrök a férfi és a nő vezetői engedélyét is elvették és büntető feljelentést tettek ellenük.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei december 25-én Tarhoson elfogtak egy helyi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot adócsalás bűntett elkövetése miatt.  A 41 éves K. Zs.-t a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)