Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ha nem fontos, ha nem kell, ne ülj autóba, inkább maradj otthon a családdal

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2016. december 25. 11:31
Ha nem fontos, ha nem kell, ne ülj autóba, inkább maradj otthon a családdal
Ónos eső miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést Békés megyében hétfő éjfélig
Hétfő kora hajnalig szórványosan várható folyékony halmazállapotú csapadék (eső, zápor), csak a keleti, északkeleti területeken fordulhat elő havazás (2 cm). Az északnyugati, nyugati szél hétfő estétől a magasabban fekvő területeken (500 m fölött) viharossá fokozódik (60-70 km/h).
____Eredeti-METEO.jpg

 

Forrás: met.hu

Vasárnap a délelőtt folyamán a hőmérséklet fokozatos emelkedésével egyre több helyen szűnik meg az ónos eső, legtovább az északkeleti, keleti tájakon lehet lefagyásra számítani. Az éjszakai órákban a Dráva vidékén csak néhol lehet ködszitálás, ónos szitálás, azonban a Tiszántúlon az eleve párásabb levegő miatt az ónos eső mellett ónos szitálás (kezdetben még hószállingózás is) bárhol előfordulhat – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is figyelmeztet a veszélyre.

Ónos eső, 1. fokozat (SÁRGA) a Gyomaendrődi és a Szarvasi járások területén: gyenge ónos eső, a várt csapadékmennyiség általában néhány tized (> 0,1) mm.

Ónos eső, 1. fokozat (SÁRGA) az Orosházi járás területén: gyenge ónos eső. A várt csapadékmennyiség általában néhány tized (> 0,1) mm.

Az aktuális veszélyjelzések folyamatosan frissülnek az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján, a www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/ oldalon.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)