Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelem és vereség az U13-as gyermekbajnokságban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. december 19. 18:30
Győzelem és vereség az U13-as gyermekbajnokságban
Stabil középcsapat vált a Gyulasport NKft. utánpótláscsapatából
Az U13-as gyermekbajnokság 11. és 12. fordulóját rendezték meg december 10-én Orosházán. A Gyulasport NKft. utánpótláscsapata a Csorvási SK és a Szeghalmi NKC gárdái ellen lépett pályára, és felemás mérleggel zárta a napot.
____Eredeti-kezilabda.jpg

KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ

Forrás: Kesport.hu

Csapat: Kovalovszki Jana, Szegedi Szimona, Németh Csenge, Banhidi Gabriella, Ruszko Panna, Papp Brigitta, Kertes Sarolta, Gyetvai Dorina, Tóth Mercédesz, Víg Lilla, Braun Dóra és Demko Nikoletta.

Gyulasport NKft.–Csorvási SK 10–0

– A csorvásiak talán a mezőny legerősebb csapatának mondhatók, azonban csak tízen vannak, ezért a meccs végeredményétől függetlenül mindig az ellenfél csapatáé a két pont, mivel a szabályok így határoznak. Így ugyan kikaptunk 16–10 arányban, de a két pontot a mi csapatunknak adták. A csorvási csapattól első találkozásunk alkalmával kétszer ennyi góllal kaptunk ki, úgyhogy én elégedett voltam az eredménnyel, látszik a fejlődés – foglalta össze a mérkőzést Czoldán Csilla, a csapat edzője.

Szeghalmi NKC–Gyulasport NKft. 22–14

– A Szeghalom gárdája szintén a tabella élén, a 2. helyen szerepel. Sajnos itt már gyengébb játékot mutattunk, főleg az első félidőben. Kimaradtak a helyzeteink, és a védelem sem állt össze. A második félidőben már felébredtünk, azonban a Szeghalom tovább folytatta magabiztos játékát. Erre a fordulóra három 2003-as játékosom sérülés és betegség miatt nem tudott eljönni, hiányuk érződött a csapaton. Január 15-én folytatódik az U13-as bajnokság, ahol a Gyomaendrőd csapatát mindenképpen le kell győznünk a középső házba kerülésért – értékelte a látottakat Czoldán Csilla.

A Gyulasport NKft. U13-as csapata a tabella ötödik helyén tölti az ünnepeket.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)