Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Hivatali karácsony

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2016. december 07. 17:00
Heti premier a Center moziban a Hivatali karácsony
December 8–14. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben
____Eredeti-hivatali_karacsony.jpg

A Hivatali karácsony című szinkronizált amerikai vígjáték

Forrás: androgeek.hu

Csak 12.14-én 19.01-kor 3D-ben és szinkronosan, valamint 19.15-kor 2D-ben, feliratosan. Világpremier előtti vetítés a Center moziban a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (amerikai sci-fi). A lázadók egy csoportját azzal bízzák meg, hogy lopják el a Birodalom készülő szuperfegyverének, a Halálcsillagnak a tervrajzát. 

14.30, 15.15, 16.45, 18.30 és szombaton, vasárnap 10.45-kor Vaiana (szinkr. amerikai animáció) 3D! Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért. A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát. 

14.15-kor és 14-ét kivéve 19.15-kor Legendás állatok és megfigyelésük (szinkr. amerikai-angol fantasy) 3D! Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket. A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik. 

20.45-kor Underworld – Vérözön (szinkr. amerikai akció-horror) 3D! A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene (Kate Beckinsale) egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát. Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük – még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá. 

17.15-kor és 14-ét kivéve 19.00, 21.00 és szombaton, vasárnap 11.00-kor Hivatali karácsony (szinkr. amerikai vígjáték) PREMIER! Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal. Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partiban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat. Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nemcsak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partira természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-ho-hogy a francba ne! 

16.45-kor Tapló Télapó 2 (szinkr. amerikai vígjáték). Az életunt, folyton morcos szeszkazán, az áruházi Télapóként gályázó Willie Soke (Thornton) sosem nyugszik: mindig valami pénzes melón töri a fejét. Ezúttal is kapva kap a kínálkozó alkalmon, és újra összeáll a sittről nemrég szabadult apró tettestársával, Marcusszal (Tony Cox), hogy karácsony este kiraboljanak egy chicagói jótékonysági intézményt. Velük tart az immár felnőtt korba lépő pufók és jó kedélyű kölyök is (Brett Kelly), a 110 kilós napsugár, aki még a taplóságáról elhíresült Willie-ből is képes némi emberséget kicsikarni. Az eseményeket Willie szabad szájú anyja (Kathy Bates) is jól felforgatja, aki a bűnözésben nem ismer tréfát, és aki számára az erkölcs sosem volt akadály. És ha ez még nem lenne elég, a kapzsiságtól fűtött anti-Télapó vágyait alaposan felkorbácsolja a jótékonysági intézmény vezetője, a csinos és igen formás Diane (Christina Hendricks), akinek aranyból van a szíve és acélból a libidója. 

14.45-kor #Sohavégetnemérős (zenés játékfilm). A #Sohavégetnemérős egy zenés játékfilm, melyet a Fluor Tomi és Diaz alkotta, rendkívül népszerű zenei formáció, a Wellhello slágerei inspiráltak. A hat történetet Wellhello dalokkal egybeszövő film producere a könyves-tévés-filmes Lévai Balázs, rendezője Tiszeker Dániel. A #Sohavégetnemérős generációs film: a mai huszonévesek életérzését, gondolkodását, problémáit, párkapcsolatait ábrázolja, szinte minden alkotója harmincon inneni. 

16.30, 18.45-kor Szövetségesek (szinkr. amerikai thriller). A Szövetségesek Max Vatan hírszerzőtiszt története, akit 1942-ben Észak-Afrikában összehoz a sors a francia ellenálló Marianne Beausejourral egy veszélyes küldetés során az ellenséges vonalak mögött. Amikor Londonban újra találkoznak, kapcsolatukra baljós árnyékként vetül a háború emberfeletti nyomása.

21.00-kor Az ügyfél   (iráni-francia dráma) PREMIER! ART! Emad (Shahab Hosseini) és Rana (Taraneh Alidoosti) kénytelen kimenekülni, amikor a szomszédos építkezés miatt csaknem rájuk omlik lakóépületük. A házaspárnak egyik napról a másikra kell új lakhelyet találnia, így kapva kapnak egyik barátjuk segítségén, aki egy közeli ház emeletén ajánl nekik albérletet. Az előző lakó azonban nem tűnt el nyomtalanul: az asszony nem hajlandó elvinni az otthagyott holmijait, ráadásul kiderül róla, prostituáltként a lakásban fogadta az ügyfeleit. Mintha a pár különös szerencsétlenségek sorozatát élné meg, amelyek egyik tetőpontjaként Ranát megtámadják zuhanyzás közben. A nő megússza apróbb külső sérülésekkel, ám az őt érő sokk, a költözéssel járó feszültség és az egyre meglepőbb események alaposan próbára teszik Emad és Rana egymás iránti érzéseit. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)