Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szakmai napot tartottak az asztalosoknak Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. október 14. 12:05
Szakmai napot tartottak az asztalosoknak Gyulán
A rendezvényre az ország minden részéről érkeztek szakemberek
____Eredeti-alap2.jpg

A szakmai napon Emhő József is előadást tartott 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Asztalos szakmai napot tartottak az Elizabeth Hotelben október 14-én a gyulai Emhő-Baudermann Kft. szervezésében. A délelőtt kezdődő konferenciát polgármesteri köszöntő nyitotta meg, azt követően vette kezdetét a főképp újdonságokat bemutató előadások sora.

Az eseményen dr. Görgényi Ernő fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy a helyi vállalkozások boldogulása mindenképpen közügy, hiszen azok munkát adnak a helyieknek. A városvezető hozzátette: a kisebb és nagyobb helyi cégek az önkormányzati gazdálkodásban is nagy szerepet játszanak a helyi adó befizetésével, amiből a város végül új utakat építhet,  intézményeket, óvodákat fejleszthet, és egyéb közérdekű felújításokat eszközölhet.

Rózsa Magdolna 

A szervező cég képviseletében Rózsa Magdolna lapunknak elárulta, hogy az esemény megszervezésével céljuk elsősorban a szakmai újdonságok bemutatása volt partnereik számára. Hozzátette: kisebb bemutatóik már voltak, de hasonlóan nagyszabású eseményt első alkalommal rendeztek, és örülnek, hogy az sikeresnek ígérkezik, hiszen a szakmai napra az ország minden részéről regisztráltak partnerek, elsősorban asztalosok, bútorgyártással foglalkozó cégek és beszállítóik.

A megnyitó után a nap Emhő József előadásával folytatódott, aki a szervező céget mutatta be, majd Paksa Gergely előadó számolt be a bútorszerelvényekkel és fogantyúkkal foglalkozó Forest Hungary Kft.-vel kapcsolatos aktuális újdonságokról.

Az előadások sorát a Rehau és a Kastamonu cégek képviselőinek beszámolója követte, majd  Falaty Gábor üzemmérnök és Emhő József tartott előadást a bútorgyártás lehetséges jövőjéről. A színes szakmai nap az előadások és bemutatók után tombolahúzással és az Emhő-Baudermann Kft.-ben tartott cégbejárással ért véget. 

 

____Eredeti-IMG_9490.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)