Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tabellakapaszkodás, avagy most talán minden összeáll!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bimbó LajosSPORT • 2016. szeptember 24. 18:52
Tabellakapaszkodás, avagy most talán minden összeáll!
Békéscsaba 1912 Előre II. ellen lép pályára a Várfürdő-Gyulai Termál FC szeptember 25-én
A labdarúgó NB III. közép csoportjának 8. fordulóját rendezik meg szeptember 25-én. A Termál FC a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatához utazik, ezért sokan megyei rangadónak titulálják a derbit. Ami biztos, hogy a tabella alsó felében tanyázó együtteseknek nagy szükségük van a győzelemért járó három pontra, valamint az ezzel járó „tabellakapaszkodásra”. A mérkőzésről és a hétközi kupaszereplésről kérdeztük Őze Tibort, a Várfürdő-Gyulai Termál FC vezetőedzőjét.
____Eredeti-P1070608.JPG

edzésben a csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Hogyan értékeli a továbbjutást a Magyar Kupában?

– A továbbjutás az NB III. keleti csoportjának listavezetője ellen azért is volt értékes, mert nem igazán játszottunk jól. Több játékosom is tompább volt a kelleténél, ezért az összjátékba is több hiba csúszott. Aminek a továbbjutást köszönhetjük, az elsősorban a csapat hatalmas akarata. Maga a mérkőzés nagyon hasznos volt, nemcsak a továbbjutás miatt, azért is, mert tapasztalatot igazából csak tétmérkőzéseken lehet szerezni.

Mit várunk a hétvégi mérkőzéstől?

– Tudtuk, hogy ez nehéz hét lesz, ez a hétvége pedig méltó zárása lehet mindennek. Úgy gondolom, hogy ha a Paks elleni játékunkat nyújtjuk, és a Tiszaújváros elleni akaratot, akkor sikeres lehet a csapat. Én – kicsit viccesen – abban bízom, hogy most kellőképpen kihasználjuk a helyzeteinket, és a második félidő elején sem kapunk gólt. Ha mindezt betartjuk, ha Fortuna is mellénk áll, akkor elhozhatjuk a három pontot. Az, hogy sokan megyei rangadónak hívják a mérkőzést, nem igazán érdekel, mert ezért is csak három pontot adnak.

Hogyan áll a csapat jelenleg, és mit várhatunk a hátralévő őszi mérkőzéseken?

– Innentől bárki ellen azonos eséllyel indulunk, bárkivel felvesszük a versenyt. Ez nagy dolog ahhoz képest, ami a nyáron történt velünk. A hátralévő mérkőzések arra is jók lesznek, hogy még tisztábban lássunk, mert a télen meg kell tennünk néhány lépést ahhoz, hogy biztosan elérjük a céljainkat. Nem állunk rosszul, de javulnunk kell a helyzetkihasználásban és a pontrúgások elhárításában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)