Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulát is elérte az Európa-bajnoki láz

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2016. június 14. 09:00
Gyulát is elérte az Európa-bajnoki láz
A szurkolók felvonulást és közös meccsnézést szerveznek a magyar válogatott első mérkőzésére
Negyvennégy év után újra ott van Magyarország futballválogatottja az Európa-bajnokságon, így egyértelmű, hogy az egész ország futball-lázban ég. A szurkolók már elindultak Bordeaux-ba – többen Gyuláról is –, ahol focistáink az első csoportmeccsüket játsszák Ausztria ellen.
____Eredeti-gyulai_szurkolok.jpg

Gyulai szurkolók is elindultak Bordeaux-ba

Forrás: facebook.hu

Vannak olyanok, akik nem tudnak ott lenni Franciaországban, ezért Vágási Pál úgy döntött, hogy ide hozza a világesemény hangulatát, és egy közös felvonulást és meccsnézést szervez mára a rondellához.

– A baráti társaságunk egy része már útra kelt Franciaországba, de sajnos többünknek nem sikerült valóra váltani életünk álmát, ilyen-olyan okok miatt. Az ötlet onnan jött, hogy eddig is szerveztünk már több meccsnézést eleki és kétegyházi barátainkkal. Úgy gondoltuk, hogy méltó helyen kellene minél többen megtekintenünk a mérkőzéseket, és tudtuk, hogy a Rondella terasznál lesz kivetítő, így mindenképpen ide akartuk hozni a rendezvényt. A vonulást azért találtuk ki, mert aki sokszor megy meccsekre, tudja, hogy milyen nagyszerű hangulata van egy ilyen eseménynek. Szeretnénk igazi futballhangulatot teremteni a vár tövében – mondta Vágási Pál, az esemény főszervezője.

A felvonulás 17.15-kor indul a belvárosi szökőkutaktól, 18 órától pedig megkezdődik a közös meccsnézés a Rondella terasznál.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)