Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szeszes italokat lopott a betörő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2016. március 23. 14:45
Szeszes italokat lopott a betörő
Rendőrségi hírek Gyuláról
____Eredeti-gyula_betores_3.jpg

A gyulai rendőrök két óra alatt azonosították és előállították a betörőt

Fotó: police.hu

Elfogták a gyulai rendőrök azt a helyi férfit, aki március 22-én reggel betört egy raktárba, és szeszes italokat lopott el. A kihallgatás során kiderült, a férfi két gyulai idősek klubjába is betört. 

Betörésről érkezett bejelentés a Gyulai Rendőrkapitányságra március 22-én reggel. A sértett a helyszínre érkező járőröknek elmondta, hogy előző éjszaka valaki megbontotta a kisboltjukhoz tartozó raktár tetejét, bemászott a helyiségbe, ahonnan két üveg szeszes italt lopott el.

A rendőrök azonnal megkezdték a helyszínelést és az adatgyűjtést. A gyors intézkedés eredményeként két óra múlva sikerült azonosítani, majd elfogni a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakost, akit a nyomozók előállítottak a rendőrkapitányságra.

A 31 éves férfit lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, F. Zsolt beismerő vallomást tett. A nyomozók azt is megállapították, hogy a férfi március 5-én éjjel két gyulai idősek klubjába is betört. A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik helyről nem tudott elvinni semmit, a másik intézményből viszont műszaki cikket lopott.

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya F. Zsolt ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, melynek során felmerült az is, hogy az őrizetbe vett férfi hasonló, vagyon elleni bűncselekményeket követhetett el.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)