Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A mellrákszűrés népszerűsítéséért tekertek Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. május 04. 12:30
A mellrákszűrés népszerűsítéséért tekertek Gyulán
Jelképesen rózsaszín szalagot kitűzve indult útnak mintegy hetven biciklista a Világórától
____Eredeti-11201396_673190196143681_815741412_o.jpg

a családi kerékpártúra résztvevői

Fotó: Gyulai Hírlap

A rák világnapja alkalmából, Összefogás az egészségért – tekerj a mellrák ellen címmel családi kerékpártúrát rendeztek Gyulán. Jelképesen rózsaszín szalagot kitűzve indult útnak mintegy hetven biciklista április 25-én a gyulai Világórától. A társaság 42 km távot tett meg kellemes időben és családias hangulatban: először Békéscsabára tekertek, majd Szanazugba, végül vissza Gyulára vezetett a drótparipások útja.

A Gyulai Hírlapnak Szilágyi Edit, a rendezvény főszervezője elmondta, a családi kerékpártúrát azzal a céllal rendezték meg, hogy felhívja az emberek figyelmét a daganatos betegségek szűrésének fontosságára, hiszen, ha időben felfedezik a betegséget, nagy esély van a gyógyulásra. A főszervező kiemelte: terveik szerint az akciót minden évben megrendezik áprilisban.

- Köszönettel tartozunk támogatóinknak, akik biztosították a kerekezők számára a kalória pótlásához a finom ebédet, vagy más módon támogatták rendezvényünket: Békés Megyei Culinary Team, Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház, Gyulahús Kft., Magyar Vöröskereszt és Gyula Város Önkormányzata. Gratulálunk a résztvevőknek, és köszönjük, hogy a figyelemfelhívó eseménynek a részesei voltak – mondta lapunknak Szilágyi Edit.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)