Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyusziparádét tartott a Harruckern János Középiskola gyógypedagógiai intézményegysége Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Jámbor Katalin • HÍREK • 2015. április 03. 17:00
Nyusziparádét tartott a Harruckern János Középiskola gyógypedagógiai intézményegysége Gyulán
Az intézményegység tavaszi projekthetében színes, vidám programok várták a gyerekeket
____Eredeti-nyusziparade1.JPG

Nyusziparádé

Fotó: Gyulai Hírlap

A Harruckern János Középiskola gyógypedagógiai intézményegység tavaszi projekthetében, március 23. és 27. között rendezték meg a Nyusziparádét, ahol Nyújtóné Nagy Mónika és Polonkai Bettina gyógypedagógusok munkájának köszönhetően színes, vidám programok várták a gyerekeket. Kezdetnek minden osztály nyuszifüleket készített magának a húsvétra való hangolódás jegyében. Szelezsánné Poptyilikán Anikó nyuszitornájával kellően fitt formába hozhattuk magunkat.

Zenés programokból sem volt hiány: ismét fellépett nálunk Antovszki Tamás és Egri Gyula, majd a Román Gimnázium kórusa varázsolta el a gyermekeket, és a várva várt sulidiszkó sem maradhatott el. Szintén lelkes közönség fogadta Galbáts Dénes és segítőjének zsonglőrszámait. A gyerekek és a pedagógusok körében egyaránt nagy sikert aratott a városban, illetve az iskola területén rendezett akadályverseny. Ruzsa Zoltán rímekbe szedett útmutatóit követve minden állomáson húsvéthoz kapcsolódó feladatok várták a gyerekeket.

Köszönjük a Nosztalgia Háznak, a Bodoky Kávéműhelynek és a Tutto Bello Pizzériának, hogy időt, helyet és figyelmet nem sajnálva állomáshelyet biztosítottak kis csapatainknak, ezzel is elősegítve gyermekeink társadalmi integrációját. A rendezvénysorozat pénteken rajzpályázat eredményhirdetésével és Tátika-show-val zárult.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)