Töltse idén valóban a szeretteivel az ünnepeket, élvezze gondtalanul a karácsonyt családja körében, és bízza a gyulai Halászcsárda séfjeire a sütés-főzés gondját!
A karácsonyi asztal elmaradhatatlan szereplői a különböző halételek. Sokunk kedvence a tradicionális halászlé, amelynek elkészítését azonban még a gyakorlott háziasszonyok is gyakran nehéz esetnek tartják. Kevés az alapanyag, kicsi a mozgástér és nagyok az elvárások. Ha nem szeretnének a karácsonyi készülődés, vásárlás mellett a sütéssel-főzéssel is bajlódni, akkor látogassanak el a Halászcsárda karácsonyi halászlé- és töltöttkáposzta-vásárára! Az étterem várja mindazokat, akik szeretnének a hagyományok szerint, de fáradság nélkül finom falatokat kínálni családjuknak, vendégeiknek.
A már közkedvelt, hagyományos halászlé- és töltöttkáposzta-vásár időpontja: december 24-én 10–16 óra. Rendeléseket a 06/30 20-44-608-as telefonszámon, illetve az info@hotelhalaszcsarda.hu e-mail címen lehet leadni. Hidegtálakra, sültestálakra megrendelést felvesznek, egyedi elképzeléseket örömmel teljesítenek!
Ne feledje! A Halászcsárda tradicionális konyhája, házias ízei, a városban egyedülálló halételei biztos sikert garantálnak Önnek az ünnepi vacsorán! A Halászcsárda munkatársai minden kedves vendégüknek meghitt, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánnak!
Ízelítő árainkból
Harcsahalászlé belsőséggel: 1 800 Ft/ adag (adag = 1 liter)
Körösi halászlé belsőséggel: 1 500 Ft/adag (adag = 1 liter)
Gyufatészta: 200 Ft/adag
Töltött káposzta: 1 500 Ft/adag (1 adag = 3 töltelék)
Előrendelés szükséges: +36-30-2044-608. Kérjük, szállítóedényt hozzanak magukkal!




























