Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új alapokra helyezték a klubéletet a galbácskerti 3. számú idősek klubjában Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. április 30. 16:34
Új alapokra helyezték a klubéletet a galbácskerti 3. számú idősek klubjában Gyulán
Fórumokkal, egészségügyi előadásokkal kívánják színesebbé tenni az idősek életét
Fórum az idősek klubjában. Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva

A Gyula 1-es postahivatal képviselői látogattak el a galbácskerti 3. számú idősek klubjába, hogy egy nemrégiben indult fórumsorozathoz csatlakozva első kézből tájékoztassák az időseket az intézményben fellelhető szolgáltatásokról. Természetesen a hallgatóság kérdései és véleményei is meghallgatásra találnak.

Németh Mária postavezető örömmel tájékoztatta a résztvevőket, hogy kérésüknek megfelelően el tudják majd érni a postai szolgáltatásokat az ügyfélhívó használata nélkül is. A mozgáskorlátozottak, illetve idősek a kisterem első ablakánál a banki szolgáltatásokat leszámítva valamennyi postai ügyüket sorszámkérés nélkül el tudják intézni.

Egy korábbi fórumon kiderült ugyanis, hogy annak ellenére, hogy már három éve működik az ügyfélhívó rendszer, mégis problémát okoz megtalálni a szolgáltatáshoz tartozó nyomógombot. További eredmény, hogy – szintén kérésre –  a nyomógombokhoz tartozó szövegeket nagyobb méretben is olvashatják a felhasználók.

A Gyulai Hírlap kérdésére Oláh János, az intézmény vezetője elmondta, hogy a színes programoknak köszönhetően egyre nagyobb a 40 férőhelyes klub látogatottsága. A szakemberek nemrégiben döntöttek amellett, hogy a megszokott ellátáson túl színes programokkal, egészségügyi előadásokkal és fórumok szervezésével teszik színesebbé az idősek életét.

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)