Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az energiahatékonyság és a környezetvédelem piaci előnyei címmel rendeznek fórumot Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. március 25. 11:00
Az energiahatékonyság és a környezetvédelem piaci előnyei címmel rendeznek fórumot Gyulán
A polgármesteri hivatalba meghirdetett rendezvény két előadója Pete Tamás és Vig Attila, az Arttree Production Kft. képviselői
Képünk egy korábbi előadáson készült. Fotó: Gyulai Hírlap - H. É.

Az energiahatékonyság és a környezetvédelem piaci előnyei címmel rendezi meg Gyula Város Önkormányzatának gazdaságfejlesztési csoportja következő szakmai előadását március 27-én, szerdán 17 órától.

– Korunk óriási mértékű technológiai fejlődése a pozitívumok mellett sajnos környezetkárosító hatásokat is magában hordoz. Ennek jelentőségét szerencsére már az egyes országok törvényhozói, iparágai is felismerték, és ezért folyamatos lépéseket tesznek környezetbarát technológiák kifejlesztésére és bevezetésére.  Nem kivétel ez alól egyetlen iparág sem. Kis odafigyeléssel, környezettudatos gondolkodással és intézkedéseinek megfelelő kommunikálásával bárki gazdaságosabbá teheti vállalkozását. A környezettudatos, hatékony termeléssel nem csupán jelentős költségeket takaríthat meg, hanem a jövő nemzedék életesélyeit növeli a bolygónkon. Ez a fenntartható fejlődés lényege, hogy a környezetünkkel harmóniában gyarapodjunk, éljünk. A XXI. század marketing módszere a pozícionálás, mely megmutatja, az adott vállalkozás, tevékenysége mitől más és több a piac többi résztvevőjétől. Megfigyelhető, hogy leginkább azon vállalkozások tudták megtartani és növelni pozíciójukat a piacon, akik az új körülmények között újfajta marketingirányt vettek. Jól érzékelhető előnyre tesznek szert a világon azok a cégek, akik a fenntartható fejlődés támogatását a legfontosabb céljaik közé emelik és kampányaikat ez alapján építik fel. Ezért éri meg „zöld” vállalkozásnak lenni – olvasható a fórum beharangozójában.

A polgármesteri hivatalba meghirdetett rendezvény két előadója Pete Tamás és Vig Attila, az Arttree Production Kft. képviselői. Előadásuk címe: Energiahatékonyság és környezetvédelem piaci előnyei, a XXI. század marketing módszere, a pozícionálás.

A szervezők kérik, hogy részvételi szándékukat a 06-66/526-871-es telefonszámon vagy a http://www.gyula.net10.hu/index.php/konferencia/kovetkezo-konferencia nk honlapon jelezzék.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)