Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Miért nélkülözhetetlen egy vállalkozás életében a Facebook-kapcsolat?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. március 13. 19:31
Miért nélkülözhetetlen egy vállalkozás életében a Facebook-kapcsolat?
Vállakozási fórumot rendezett ma este a gyulai önkormányzat vállalkozásfejlesztési csoportja
A hatákony reklámozásról tartottak fórumot Gyulán. Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva

Miért nélkülözhetetlen egy vállalkozás életében a honlap és Facebook-kapcsolat? Mire és hogyan használjuk okosan? Hogyan növeljük a látogatószámunkat? Mikor lesz az olvasóból vevő? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaptak választ többek között mindazok, akik részt vettek ma este a gyulai önkormányzat gazdaságfejlesztési csoportjának vállalkozói fórumán.

A rendezvény egyik előadója, Csomós Éva újságíró, a sokak által ismert, magával ragadóan könnyed stílusával felelte meg a kérdéseket.

- Az internet napjainkban legtöbbünk számára nélkülözhetetlenné vált. Hamarabb tájékozódunk egy programról is a világhálóról, mint hogy kezünkbe vegyük az előttünk heverő szórólapot. Így van ez a szolgáltatások terén is. Nagyon sokan töltik szabad idejüket a szinte napilapként szolgáló Facebook látogatásával, így a közösségi portál használatával gyorsan információhoz juttathatják a látogatókat a vállalkozások is. Persze sok munkával és rendszerességgel kell fenntartani az érdeklődést, de ha elérünk egy bizonyos rendszeres látogatói létszámot, az már további olvasottságot eredményez. No, nem lehet hátra dőlni és elkényelmesedni. Elég két-három napos kihagyás és újra lehet kezdeni a munkát. Fontos a hangnem, ki kell tapasztalni, hogy a megszólítani kívánt réteg mikor látogat a Facebookra. Az olvasóból vevő pedig akkor válik, ha érzi, törődnek vele és nem csak egy árut akarnak rásózni – hangsúlyozta az előadó.

Bóna József, a KKV Média kreatív anyagokért felelős munkatársa a print reklámeszközök, a hatékony reklámozás és az ideális nyomda megtalálásának feltételeibe avatta be az érdeklődőket. A budapesti szakember a megfelelő nyomdaválasztáshoz is tippekkel szolgált közönségének.

A Gyulai Hírlapnak Kiss Csaba, a gazdaságfejlesztési csoport vezetője elmondta, két hét múlva újra találkozóra hívják a vállalkozókat, amikor is - az országos szinten is kuriózumnak számító - zöldmarketingről hallgathatnak meg előadást az érdeklődők.

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)