Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dévényi-Dabrowsky Géza: a végeredmény nem a legpozitívabb, de töretlenül dolgozunk tovább

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. május 27. 10:30
Dévényi-Dabrowsky Géza: a végeredmény nem a legpozitívabb, de töretlenül dolgozunk tovább
Értékelte az európai parlamenti választások végeredményét a Jobbik Magyarországért Mozgalom

Nem a legpozitívabb számukra a végeredmény, de töretlenül dolgoznak tovább a magyar emberekért – értékelt lapunk számára az európai parlamenti választások után Dévényi-Dabrowsky Géza, a Jobbik Magyarországért Mozgalom választókerületi elnöke. Mint mondta, az elmúlt egy év tükrében az is csoda, hogy a párt még létezik.

Dévényi-Dabrowsky Géza azzal kezdte, hogy gratulált azoknak a pártoknak, amelyek jó eredményt értek el, illetve köszönetet mondott azoknak a szavazóknak, akik a Jobbikra voksoltak.

Mint fogalmazott, a pártja számára nem volt a legpozitívabb a végeredmény, de töretlenül dolgoznak tovább, valamint készülnek az önkormányzati választásokra, ahol remélik, hogy több szavazót tudnak megszólítani, illetve reménykednek egy jobb eredményben is.

A választókerületi elnök szerint az ÁSZ-bírságra, valamint a pártszakadásra való tekintettel az is csoda, hogy a Jobbik még létezik, de természetesen nem adják fel, továbbra is a magyar emberekért és a párt célkitűzéseinek megvalósításáért fognak dolgozni.

A kimagasló részvételi arányt azzal magyarázta, hogy a Fidesz mozgósítása nagyon jó volt, de elmondta azt is, hogy a Demokratikus Koalíció megerősödése meglepő volt számukra, amelyet azzal magyarázott, hogy a Jobbik tönkretételének kísérletével a Fidesz a DK-t erősítette meg, amely nem jó tendencia az ország szempontjából.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)