Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Veréb Attila: csalódottak vagyunk a végeredményt illetően, de nem vagyunk meglepve

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. május 27. 10:15
Veréb Attila: csalódottak vagyunk a végeredményt illetően, de nem vagyunk meglepve
Értékelte az európai parlamenti választások eredményét a Lehet Más a Politika

Csalódottak a végeredményt illetően, de nincsenek meglepve – értékelt lapunk számára az európai parlamenti választások után Veréb Attila, a Lehet Más a Politika országos politikai tanácsának megyei delegáltja. Mint mondta, sajnálja, hogy nem lesz magyar zöld képviselő az EP-ben, de örül, hogy a Momentum két mandátumot szerzett.

Veréb Attila úgy fogalmazott, hogy csalódottak a végeredményt illetően, de nincsenek meglepve, hiszen az elmúlt időszak történései után, különösen Szél Bernadett korábbi társelnök és frakcióvezető távozását követően várható volt a gyenge szereplés.

Mint mondta, néhány embernek el kell gondolkodnia azon, hogy mit csinált eddig, illetve arról, hogy mit eredményezett az eddigi szereplése.

A párt elnökségének lemondásáról úgy nyilatkozott, hogy hiába változik a vezetőség, ha nem tudnak megújulni a politikájukban, valamint nem tudnak olyan személyiségeket kinevezni az élre, akik vonzanák a szavazókat. Mint mondta, a környezetvédelem témájával sajnos nem lehetett szavazókat nyerni.

A tegnapi szavazás részvételi aránya rekord magasan, 43,37%-al zárult. Kérdésünkre, hogy mi mozgósíthatta ilyen mértékben az embereket, Veréb Attila azt válaszolta, hogy szerinte a Fidesz migránsellenes politikájával rengeteg megtévesztett szavazót vitt az urnákhoz.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)