Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lebenszky Attila: nagyon jóleső érzés most a DK-hoz tartozni

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. május 27. 10:45
Lebenszky Attila: nagyon jóleső érzés most a DK-hoz tartozni
Értékelte az európai parlamenti választások végeredményét a Demokratikus Koalíció

Nagyon jóleső érzés most a DK-hoz tartozni – értékelt lapunk számára az európai parlamenti választások után Lebenszky Attila, a Demokratikus Koalíció választókerületi megbízottja. Mint mondta, a végeredmény minden várakozásukat felülmúlta.

Lebenszky Attila elmondta, hogy nagyon örülnek a végeredménynek, mint fogalmazott, most nagyon jóleső érzés DK-hoz tartozni. Megköszönte a támogatást annak a több mint kétezer gyulainak, akik a pártjára voksoltak.

Kiemelte, hogy így talán megvalósítható lesz az az álom, amelyet Dobrev Klára, a párt listavezetője megálmodott: jobb lehet az oktatás és az egészségügy, egyenlőbbek lehetnek a bérek is. Hozzátette, hogy a végeredmény minden várakozásukat felülmúlta, annak pedig külön örülnek, hogy nemrégen a fürdővárosban járt Ara-Kovács Attila, a DK elnökségi tagja, aki negyedikként jutott be az EP-be.

A rekord magas részvételi arányokról a választókerületi megbízott elmondta, hogy a Fidesz és az ellenzék is a külpolitikára helyezte a hangsúlyt a választások előtt, de amíg előbbi a határvédelemre helyezte a hangsúlyt, addig a másiknak voltak fontosabb érvei, de a lényeg, hogy mindkét nézet megmozgatta az embereket.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)