Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagy csatában maradtak alul a gyulai kézilabdás lányok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. október 08. 13:00
Nagy csatában maradtak alul a gyulai kézilabdás lányok
A játék összképe alapján a pontszerzés reális lehetősége megvolt
____Eredeti-kezilabda_noi.jpg

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Abony KC-Gyulai SE 32–29 (17–11).

NB II-es női kézilabda bajnoki mérkőzés, Abony, 50 néző. V.: Fogl, Tomkovics.

Gyulai SE:  KEREKESTörök 4, Jámbor 2, RAFFAI-SUCH 5/1, GHIOCEL 10/2,
KOCSIS 8, Papp. CS.: PIKÓ (kapus), Nagy A., Antal, Nagy I., Rokszin, Komlósi. Edző: Tövisháti Zsombor. Kiállítás: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 9/8,  ill. 4/3.

Az Orosházáról kettős játékengedéllyel érkezett és első ízben gyulai színekben pályára lépett Ghiocel Daira nagyszerű átlövésgóljaival kezdődött a mérkőzés. Ekkor úgy látszott, hogy a gyulai csapat megszerezheti első pontjait az igen erős játékerőt képviselő abonyiaknál. A 15. percben már négy góllal is vezettek lányaink, de érthetetlen okok miatt jött a hullámvölgy, és a hazaiak fokozatosan elhúztak. Ebben az időszakban sem játszott alárendelt szerepet a gyulai csapat, csak a szerencse nem állt melléjük. Az utolsó tíz percben a hazaiak 8-5-ös szériát produkáltak, ezzel beállították a hatgólos különbséget.

A második félidőre feljavultak a lányok, amit a 18 lőtt gól is alátámaszt, emellett a védekezésük is kezdett összeállni. Így a második félidőt a gyulai csapat három góllal megnyerte, de ez is kevésnek bizonyult az eredmény megfordításához. A játék összképe alapján a pontszerzés reális lehetősége megvolt.

Tövisháti Zsombor: – Kezd összeállni a csapat. A lányok nagyon akartak, de szembeszélben nagyon nehéz játszani és főleg nyerni. A pályán látottakra lehet építkezni. A gyulai junior csapat igazi, kiélezett küzdelemben, nagy csatában, kemény védekezéssel győzte le a jó képességű hazaiakat 25-28 arányban. Szombaton 17 órai kezdettel hazai pályán játszanak a lányok a Gyomaendrőd csapata ellen. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)