Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hűvös idő ide vagy oda, a Gyulai Várfürdőben idén is kiváló hangulatban telt a Strandok Éjszakája

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Fekete Cintia • HÍREK • 2015. augusztus 01. 19:00
Hűvös idő ide vagy oda, a Gyulai Várfürdőben idén is kiváló hangulatban telt a Strandok Éjszakája
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez idén több mint 50 fürdő csatlakozott
A Gyulai Várfürdő idén is varázslatos vízparti hangulattal és színes programokkal várta vendégeit a Strandok Éjszakáján, július 31-én. Aznap több mint 50 fürdő adott otthont a Magyar Fürdőszövetség égisze alatt meghirdetett országos rendezvénysorozatnak, melyet immáron hatodik alkalommal hívtak életre hazánkban. Bár a kedvelt nyári csobbanóprogram estéjén nem igen mutathattak 20 foknál többet a gyulai hőmérők, még így is majdnem négyszázan vettek részt a különleges medencepartin.
____Eredeti-IMG_2684.JPG

strandok éjszakája a gyulai várfürdőben

Fotó: Gyulai Hírlap – Fekete Cintia

A gyulai Strandok Éjszakáján éjfélig tartó nyitva tartás várta a kikapcsolódni vágyókat. Az este folyamán három kültéri medencét, a hullám-, a csúszdás-, valamint – a melegebb vizet kedvelők örömére – az árnyékolós medencét vehették igénye a fürdőzni vágyók.

____Eredeti-IMG_2603.JPG

Az Acoustic Planet trió lány hangzású feldolgozásokkal szórakoztatta a Beach Bar vendégeit

A hűvös este nem igazán kedvezett a strandolók számára, így legtöbben a Beach Bar teraszán helyezték kényelembe magukat, ahol különféle nedűk segítségével igyekeztek emelni a hőfokon. A koktélok szürcsölése közben a kiváló Acoustic Planet trió – Zsombok Réka (ének), Balázs Zsolt (basszusgitár) és Kölcsey Szabolcs (gitár) – muzsikáját élvezhette a társaság. A zenészek lágy hangzású feldolgozásokkal, stílusában igen vegyes – pop, R&B és soul dalokat is tartalmazó – repertoárral emelték az este hangulatát.

Ennek ellenére persze szép számmal akadtak vállalkozó szellemű látogatók is, akik fittyet hányva a hűvös időre, a trópusi vízpartok miliőjét idéző bár helyett inkább a fürdőzést választották. A strandolók java a melegebb gyógyvízben mártózott meg, míg a többiek a másik két medencében lubickoltak, s fél óránként a „hullámokat is meglovagolták”. 10 óra fele a szentesi Hestia tűzzsonglőr csapat jóvoltából egy látványos tűz show "melengette a résztvevőket".

A Gyulai Hírlapnak Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója elmondta, az országszerte megrendezett Strandok Éjszakáját kiváló kezdeményezésnek tartja, hiszen a rendezvény legfőbb célja a magyar fürdőkultúra népszerűsítése.

- A Gyulai Várfürdő azért csatlakozott a rendezvénysorozathoz, mert remek lehetőségnek tartunk minden olyan alkalmat, melynek keretében a megszokottól eltérő, különleges élményt tudunk kínálni vendégeinknek és ezzel kellemesebbé tehetjük Gyulán töltött nyaralásukat, illetve a környékbeli látogatóink is hasonlóan maradandó emlékeket szerezhetnek nálunk. Sajnos idén eléggé hűvös estére esett a Strandok Éjszakája, de még így is körülbelül 350-400 vendég vett részt a rendezvényen, beleértve azokat is, akik napközben megváltott jegyükkel maradtak itt az esti programokon – tájékoztatta lapunkat Boros László Attila.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)