Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Akusztikus lubickolás a Strandok Éjszakáján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2016. július 30. 14:15
Akusztikus lubickolás a Strandok Éjszakáján
Idén is bekapcsolódott a Magyar Fürdőszövetség által életre hívott programsorozatba a Gyulai Várfürdő
Idén már hetedik alkalommal csatlakozott a Gyulai Várfürdő Kft. a Magyar Fürdőszövetség által életre hívott, Strandok Éjszakája elnevezésű országos rendezvényhez július 29-én. Az eseményen az egész országban több mint 70 fürdő vett részt, melyek mindegyike az éjszakai fürdőzés nem mindennapi élményét kínálta vendégeinek.
____Eredeti-alap.jpg

A Gyulai Várfürdő éjszakai rendezvényén az Acoustic Planet zenélt 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

Az este nyolckor kezdődő élményfürdőzést ebben az évben is nagy érdeklődés kísérte. Sokan használták ki a nem mindennapi lehetőséget, és mártóztak meg a gyógymedencékben. Újdonság, hogy ebben az évben az AquaPalota is várta az éjszaka kalandorait. Aki eljött, az boldogan lubickolhatott a boldogságban és a vízben is, amit az Acoustic Planet formáció örömzenéje kísért.

Lubickolás az AquaPalotában

– Fantasztikus érzés itt játszani, azért is, mert nem először vagyunk rendezvényen, hiszen tavaly is mi léphettünk fel a Strandok Éjszakáján – mondta el lapunknak Zsombok Réka, az időközbe öt főre bővült csapat énekesnője.

A zenekar, amely folyamatosan járja az országot, egész este közkedvelt melódiákkal szórakoztatta a fürdőzőket. A sötét víz felszínén megcsillant a színpad hangulatfénye, a lágy zene mellé pedig a Hullám étterem felől ínycsiklandó illatokat hozott a szél. A szervezők a családos vendégekre is gondoltak, így az AquaPalotát éjszakai gyerekzsivaj töltötte be. A rendezvényt nagyon sokan meglátogatták, ahogy ezt előre vetítette a pénztárnál álló hosszú sor is. Ezen a napon a Gyulai Várfürdő egészen éjfélig tartott nyitva.

– A Strandok Éjszakájának az a célja, hogy fürdőkultúrát ne csak a holtidőszakokban, hanem a nyári főszezonban is népszerűsítse, és egy különleges alkalmat adjon, a fülledt nyári napokon túl, egy-egy éjszakára is. Nálunk azért is különleges ez az alkalom, mert egyébként is van szombat éjszakai fürdőzés, de most a kültéri gyógymedencék mellett az AquaPalota is nyitva tart, és egy szenzációs zenekar élő fellépését lehet nyomon követni. Már most nagyon nagy az érdeklődés, annak ellenére, hogy a Gyulai Végvári Napok egyik főrendezvénye zajlik az eseménnyel párhuzamosan – nyilatkozta a rendezvényről Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)