Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Internet Fiesta a gyulai bibliotékában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. L. G. • KULTÚRA • 2015. március 15. 10:00
Internet Fiesta a gyulai bibliotékában
Ebben az évben a Mogyoróssy János Városi Könyvtár is csatlakozik az országos rendezvénysorozathoz
A Mogyoróssy János Városi Könyvtár Gyulán. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

Ebben az évben a Mogyoróssy János Városi Könyvtár is csatlakozik az Internet Fiesta a könyvtárakban című országos rendezvénysorozathoz, mely március 19. és 26. között zajlik.

A programok célja a világháló lehetőségeinek népszerűsítése, ismerőinek és használói körének bővítése. Ennek jegyében kerül sor március 19-én 13 órakor a gyermekkönyvtár rendhagyó olvasókörén egy számítógépes mese feldolgozására.

Tóth Tamás Mese a számítógépről című történetét Kisné Czeglédi Márta gyermekkönyvtáros közreműködésével ismerhetik meg a gyermekek.

Ugyanezen a napon a fiatal, illetve felnőtt korosztályra is gondolva, 17 órakor Szász András közgazdász tanár várja az előadóteremben mindazokat, akik az online kommunikáció új trendjeire kíváncsiak.

Március 20-án indítja el a könyvtár a Twitter oldalát is, ahol folyamatosan nyomon követhetők a bibliotéka friss hírei, eseményei.

Március 21-én, szombaton 10–14 óráig két program is várja a gyermekeket, illetve szüleiket.

A legkisebbek által is biztonságosan használható internetes mesék és játékok oldalaival ismerkedhetnek meg az érdeklődő szülők és nagyszülők Schriffert-Tóth Eszter könyvtáros segítségével, míg a csemeték különleges élményeket élhetnek át a Kinect játékokkal a Mi egy Másért Egyesület közreműködésével.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)