A párok az ünnepi fogásokat is megkóstolhatták az esküvőkiállításon
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
A szervezők erre a napra egy teljes esküvőhelyszínt rendeztek be, ahol minden leendő házaspár megkóstolhatta az ünnepi fogásokat, találkozhatott a zenekarral, a ceremóniamesterrel, ruhát kölcsönözhetett, és számos más szolgáltatóval is előre egyeztethetett, hogy a nagy nap a lehető legtökéletesebb legyen.
Kun Bernadett
Kun Bernadett, a szálloda értékesítési vezetője elmondta, első alkalommal szerveztek esküvői nyílt napot, és nem is számítottak arra, hogy az esemény ilyen sikeres lesz.
– Szerettünk volna minden gyulai jegyespárnak egy olyan napot tartani, amikor egyben láthatják, miként is néz majd ki az esküvőjük, milyen lesz a terem, mit esznek majd a vendégek, ha hozzánk jönnek életük egyik legfontosabb eseményén. A meghívott sminkes próbasminket készít ezen a napon, a fotós díjmentesen jegyesfotókkal lepi meg a párt, de van egyedi meghívókészítőnk is, akinek a portékái szintén megtekinthetők egész nap. Nekünk is öröm, ha ezzel a nappal hasznosak lehetünk a fiatalok számára – részletezte Kun Bernadett.
Gál Zsolt, a szálloda főszakácsa egy ünnepi menütervvel készült az eseményre, és kérdésünkre elárulta, hogy az előételként erre a napra snidlinges füstölt sajttal töltött pulykamellfilét tervezett, ezenkívül Újházy-tyúkhúslevest is kóstolhatnak a részvevők. A főételek között hagyományos töltött káposzta, jércemell és töltött gombafejek is szerepelnek, és ezek mellé kérésre sokféle desszertből és ünnepi tortákból válogathattak a látogatók.
– Mivel az esemény sikeres, és hasznos a fiatalok számára, így minden bizonnyal a jövő évben is tartunk majd esküvőkiállítást a szállodában – fejtette ki Kun Bernadett.