Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Esküvőkiállításon találkoztak a szolgáltatókkal a leendő gyulai házasok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. MAGAZIN • 2016. január 24. 17:00
Esküvőkiállításon találkoztak a szolgáltatókkal a leendő gyulai házasok
A zenekartól a menüig minden apró részletet megtekinthettek a jegyesek
Több mint ötven gyulai fiatal látogatta meg az első esküvőkiállítást az Erkel Hotel aulájában január 23-án. Az egész napos rendezvényen a vendégek előzetes bejelentkezés alapján vehettek részt. Ezúttal azonban nem az ünneplő rokonság töltötte meg a hotel 150 fős Hunyadi-termét, hanem azok a szolgáltatók, akikre szüksége lehet a párnak a nagy napon.
____Eredeti-GYHRCSD_044.JPG

A párok az ünnepi fogásokat is megkóstolhatták az esküvőkiállításon 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A szervezők erre a napra egy teljes esküvőhelyszínt rendeztek be, ahol minden leendő házaspár megkóstolhatta az ünnepi fogásokat, találkozhatott a zenekarral, a ceremóniamesterrel, ruhát kölcsönözhetett, és számos más szolgáltatóval is előre egyeztethetett, hogy a nagy nap a lehető legtökéletesebb legyen.

Kun Bernadett

Kun Bernadett, a szálloda értékesítési vezetője elmondta, első alkalommal szerveztek esküvői nyílt napot, és nem is számítottak arra, hogy az esemény ilyen sikeres lesz.

– Szerettünk volna minden gyulai jegyespárnak egy olyan napot tartani, amikor egyben láthatják, miként is néz majd ki az esküvőjük, milyen lesz a terem, mit esznek majd a vendégek, ha hozzánk jönnek életük egyik legfontosabb eseményén. A meghívott sminkes próbasminket készít ezen a napon, a fotós díjmentesen jegyesfotókkal lepi meg a párt, de van egyedi meghívókészítőnk is, akinek a portékái szintén megtekinthetők egész nap. Nekünk is öröm, ha ezzel a nappal hasznosak lehetünk a fiatalok számára – részletezte Kun Bernadett.

Gál Zsolt, a szálloda főszakácsa egy ünnepi menütervvel készült az eseményre, és kérdésünkre elárulta, hogy az előételként erre a napra snidlinges füstölt sajttal töltött pulykamellfilét tervezett, ezenkívül  Újházy-tyúkhúslevest is kóstolhatnak a részvevők. A főételek között hagyományos töltött káposzta, jércemell és töltött gombafejek is szerepelnek, és ezek mellé kérésre sokféle desszertből és ünnepi tortákból válogathattak a látogatók.

– Mivel az esemény sikeres, és hasznos a fiatalok számára, így minden bizonnyal a jövő évben is tartunk majd esküvőkiállítást a szállodában – fejtette ki Kun Bernadett.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)