Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Toalettgondok a határon túl és a tehetségkutatók világa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Tóth PéterKULTÚRA • 2016. augusztus 30. 18:30
Toalettgondok a határon túl és a tehetségkutatók világa
Aranyosi Péter és Dombóvári István telt ház előtt lépett fel a gyulai várban
Kis túlzással a vár tornyáról is emberek lógtak augusztus 27-én, hiszen a Dumaszínház előadására, ahol Aranyosi Péter és Dombóvári István léptek fel, gyorsan elkapkodták a jegyeket. Ketten az úton című közös előadásuknak hatalmas sikere volt, az olyan általános témákon túl, mint az aktuálpolitika vagy a televíziózás világa, hallhattunk az Eb-ről, a tehetségkutatókról és a közös utazásukról.
____Eredeti-GYHRCSD_035.JPG

Dumaszínházas est a gyulai várban 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Aranyosi Péter indította az estét, aki Hadházi Lászlóval kint járt az Európa-bajnokságon. Diósgyőr-szurkolóként nehéz volt megállnia egy kis huligánkodás nélkül, de végül rendben hazaértek. A külföldi kalandok nem értek véget, hiszen a családja közölte vele, hogy fásultságát gyógyítandó, elmehetne egy nyaralásra. Minden nehézség nélkül a helyszínre értek a csoporttal, de elárulta, hogy amint átlépi a határt, a belei blokkolnak, így gondjai vannak a vécé használatával, ami pár nap elteltével rendkívül kellemetlen. Egy útitársa adott neki hashajtót, ami később hatott a vártnál, a Siratófalnál mellékhelyiséget találni pedig nem olyan egyszerű.

 

____Eredeti-GYHRCSD_011.JPG

Aranyosi Péter 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Dombóvári István a mindennapi dolgokról beszélt, illetve a tehetségkutatók világáról, amelyeknek mindenki megnézi az első pár részét, akár bevallja, akár nem, de nyilván „kellenek” is az új felfedezettek. Elmesélte, hogy a saját televíziós szereplései miatt sokan irigylik, hiszen biztosan rengeteg reklámfelkérést kap, ami csak félig-meddig igaz, legutóbb ugyanis az aranyégyógyítás arcának kérték fel, amelyet értelemszerűen nem szívesen vállal az ember. Elmondta, hogy gyakran kérnek tőle aláírást, leginkább azért, mert Aranyosinak nézik, de ugyanez igaz fordítva is.

 

____Eredeti-GYHRCSD_026.JPG

Dombóvári István 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az este végén mindketten a színpadra álltak, hogy képeket és videókat vetítsenek az indonéziai kirándulásukról, valamint kommentálják azokat. Raftingon jártak, megkóstolták a cibetkávét, amely a cibetmacska ürülékéből készül, valamint jártak Komodo szigetén is, ahol a híres komodói sárkányok élnek. Libasorban kellett haladniuk a kirándulás során, a probléma csak az volt, hogy a gyíkok a sor elejéről és végéről ragadják el az embert.

Aranyosi Péter és Dombóvári István közös estje felhőtlen szórakozást biztosított minden jelenlévőnek, így valószínűleg mindenki nagyon várja a folytatást. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)