Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Büdös sajttal ment haza a gyerek az oskolából, avagy ozsonna gyöngén szaglóknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2016. május 28. 16:00
Büdös sajttal ment haza a gyerek az oskolából, avagy ozsonna gyöngén szaglóknak
A Facebook Gyulai csevegőjében olvastuk
____Eredeti-gyulicsevego_1.JPG

GYULAI CSEVEGŐK CSOPORTJA

Illusztráció: Gyulai Hírlap

A Gyulai csevegőben arról olvastunk, hogy büdös sajttal ment haza az oskolából a gyerek. Eszünkbe is jutott a Kex együttes hasonló című zeneszáma. A sajt azonban nem természetéből adódóan volt ezúttal büdös, hanem penész szaglott a termék csomagolásán.

Szép napot mindenkinek! Borzalmasan fel vagyok háborodva! Ma az egyik fiam ezt a sajtkrémet hozta haza az iskolából. Azt mondta, nem eszi meg, mert büdös. Jobban megvizsgáltuk, és azt vettük észre, hogy a végeket vastag, büdös trutyi, penész borítja. És ezt kapják a gyerekek az egészség jegyében!!! – írja posztjában Szente Olga. A szagos termékről feltöltött fotók pedig magukért beszélnek.

Néhányan viccet csináltak a bejegyzésből. Véleményünk szerint egyáltalán nem vicces, ha a büdös ételt kap a gyerek az oskolában. Tessék mondani, hogy fordulhat elő ilyen?

* * *

VISSZHANG – VISSZHANG – VISSZHANG

Egyeztetve felettesemmel, azzal a kéréssel fordulok hozzád, hogy az általad a Gyulai Hírlapban megjelent „Finom uzsonna Büdös sajt” című cikked kiegészítéseként a következő lapszámban közöld az olvasókkal, hogy az említett terméket nem a Gyulakonyha szállította az intézménybe. A kérdéses termék az iskolai tejprogram részeként került az iskolába.

Kérlek a jövőben, ha az étkezéssel kapcsolatban történik bármely esemény, és azt megjelenteted a lapban, keress meg annak érdekében, hogy tisztán lásd a helyzetet. Jelen esetben minden olvasó a Gyulakonyhának tulajdonította a „büdös ételt”.

A közétkeztetésre vonatkozó jogszabály betartása nagyon nehéz feladat, tekintettel arra, hogy a szülők és a gyermekek nehezen fogadják el a benne lévő előírásokat. Egy ilyen cikk után az elért eredmények teljes mértékben semmivé válnak, és a harcot kezdhetjük újra.

Köszönöm megértésed.

Üdvözlettel:

Csáki Béláné ügyvezető, Gyulakonyha Nonprofit Kft.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)